Sov godt med Cedarwood

Sov godt med Cedarwood

Har du svært ved at sove, så kan det være at du har svært ved at slippe tankerne og overgive dig til søvnen.

Der er rigtige årsager til at det kan være svært at sove.

 

For meget langvarig mentalt stress, tankemylder, konflikter i hjemmet, undertrykte følelser som for eksempel sorg, hormonelle ubalancer.

For meget lys i soveværelset  eller hormonelle ubalancer.

Ligeledes en for lav produktion af melatonin, et hormon som dannes i hjernen og som også kaldes søvnhormonet, som blandt andet er med til at regulere din søvnrytme.

Sov godt med Cedarwood

Så for at støtte din søvn, så er det helt oplagt at  arbejde på hjernepunkterne som sidder under dine fødder , under din storetå,  så du støtter din Pineal kirtel, som producerer melationin.

 

Så at nusse fødder er så meget andet end blot hyggeligt.

Det grounder, får dig fra hovedet og ned i din krop efter en lang dag. Du giver lidt ekstra omsorg til alle de energizoner som er under dine fødder der i blandt hjernepunkterne som sidder på storetåens blomme eller i blommen på dine tommelfingre, der hvor du har dit fingeraftryk.

Cedarwood kan hjælpe med:

 

Indre ro

Selvtillid

Hudpleje

Bedre søvn

 

Cedarwood er udvundet af det stedsegrønne nåletræet Blyant-Ene, som er en del af Cypres familien.

Lige som alle andre æteriske olier udvundet af træer og buske, så har den en meget groundende og beroligende effekt på dig.

Alle  æteriske olier, har en powerfuld effekt på Amygdala. Det er det område i din hjerne, hvor du reagerer på autopilot. I dette område håndteres blandt andet frygt og påvirkes af enhver form for stresstilstand.

Når du dufter til Cedarwood sender du med duftnoderne et signal til Amygdala om, at den ikke behøver at være i alarmberedskab. Hjernen kan godt slappe af og det er tid til at sove.

På blot 25 sekunder har du ved brug af dufte sendt nye signaler til Amygdala om at der ikke er noget “farligt” som du skal reagerer på.

Amygdala påvirker bl.a. din vejrtrækning og dit mave-tarm system, så derfor er æteriske olier en hurtig, nem og selvkærlig måde at ændre energien i dig selv, i din krops alarm bredskab og i dine tankemønstre.

Sov godt tips

  Fjern al unødig elektronik

  Gå i seng så du sover inden kl. 23

  Søg for at der er så mørkt som muligt

 Massere dine fødder så du grounder dig selv

Smør Cedarwood ogBalance ™ under dine fødder

Sørg for at temperaturen er tilpas  i dit soveværelse

Så er du rigtigt godt på vej til at få din skønheds søvn.

Cedarwood styrker følelse af at være tryg

Har du det svært når du skal noget nyt, bliver du nemt usikker, så kan du diffuse eller dufte til Cedarwood olien for at skabe en følelse af tryghed, tillid til at alt er som det skal være og booste selvværdet.

Går du rundt med en tilbagevendende følelse af at føle dig udenfor, så kan du med god gavn tage 2 dråber Cedarwood med 2 dråber Wintergreen og putte i din diffuser eller blot tage nogle dybe indåndinger fra flaskerne.

 Sov godt med Cedarwood i din diffuser

 

Få fornyet energien og duften i dit hjem, få mere energi og sov godt med disse diffusor blends, som du kan bruge som hjælp i hverdagen.

 

Sov godt med Cedarwood blends

 

 

 

 

“Cedarwood stryker dig i at opleve styrken i og værdien af et fællesskabe. Den hjælper dig til at se livet som en fælles oplevelse og minde dig om at du er ikke alene.

Cedarwood støtter dig i at åbne dit hjerte til at kunne modtage den støtte og kærlighed som du kan få fra andre mennesker. Du skal åbne dig op for at tage imod.

Cedarwood hjælper dig til at føle dig tæt forbundet med dine omgivelser og skabe bevidsthed om, at andre mennesker er der for dig.”

Fra bogen Duft dig glad med æteriske olier

 

Heidie Kosiara

Sund hverdag ved brug at æteriske olier

Guidet meditation Pausestund

Køb Cedarwood

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.