Quantum Alignment

Quantum Alignment forløb

Quantum alignment

Leder du efter nøglen til at skabe et magisk liv?

Quantum Alignmentet dybt transformerende forløb som løber over 6 mdr. Hvor du vil efterfølgende vil opleve at tingene inden i dig endeligt falder i hak og at du får en dybere forståelse af dig selv og de oplevelser du har haft i dit liv. 

Ud fra de 9 keys arbejder vi med de energetiske blokeringer som du bærer på samt de steder i det ydre hvor du oplever udfordringer. .

De 9 resiliency keys er de nøgler som er en del at dit indre grundfundament som du skaber dit liv ud fra. 

 

De 9 resiliency nøgler er:

Lovability

Føle dig værdig til at være elsket som den du er

Empowerment

Din indre power og selvkærlige drivkraft

 Courage

Dit mod til at stole på din Human Design strategi og autoritet

Decisiveness

Evnen til at træffe god beslutninger som er i alignment med DIG

Emotional Wisdom

Ære den emotionelle bølge og agere i følelser uden det vælter dig

Self-trust

Tillid til at følge din intuition og din ‘knowing’

Vitality

Dit energi niveau og vitalitet

Authenticity

Evnen at udtrykke det som er sandt for dig

Self-Worth

Selvværd ind i alle celler

De 9 nøgler 

Dit indre grundfundament har betydning for ALLE områder af dit liv, dine relationer, din økonomi og dit job – din forretning hvis du er selvstændig.

 

De 9 nøgler er dit indre fundament. Det sted i dig hvor du  i din hverdag fra. Det indre fundament skabt fra din nedarvet slægtsenergi, i din barndom og i andre oplevelser, som  er med til at styre om du føler dig værdig til at være elsket som den du er – ikke for det, som du gør.

Dit indre grundfundament har indflydelse på din evne til at træffe sunde og gode beslutninger. Beslutninger som er de rigtige for dig hvor du har tillid og selvværd nok til at stole på dig selv i at det ER de rette beslutninger.

 De har indflydelse på dit mod til at være tro over for dig selv – til at sige nej når det er nej uden at føle skyld eller skam over at sige fra. 

 

Ialt forløbet det sig over 12 stk. 1:1 online sessions.

Hvor vi arbejder igennem hver nøgle en for en og opløser det, som ligger og ‘støjer’ i dit system og i din energi.

Har du de æteriske olier fra doTERRA, så er de selvfølgelig en del af forløbet 🌸

klienter fortæller

“Det er det vildeste forløb. Det rykker på alle planer i livet. Jeg kan varmt anbefale Heidie´fantastiske Quantum Alignment forløb”.

Karinna

“Quantum Alignment forløbet har været den vildeste rejse igennem mit eget liv – absolut den vildeste indre hovedrengøring.

På bare 3 mdr. har forløbet været med til at give mig et mentalt overskud jeg ikke har haft længe. Jeg har fået væsentligt højere til loftet – forstået på den måde at i pressede situationer kan jeg holde til mere og bevare overblikket.

At gennemføre Quantum Alignment forløbet har bevirket at jeg har fået en anden tilgang til tingene – jeg tager tingene som de kommer, lader mig ikke overvælde af forandringer som jeg gjorde før i tiden.

Jeg har fået  overskud, jeg er meget gladere og mere smilende. Jeg har fået glimtet tilbage i øjnene”.

Ann

 

Styrk din tillid til dig selv

De 9 resiliency keys åbner alle op for uudnyttet potenitaler i dig. Så du står i din fulde power med modet til at handle på dine drømme, selvværdet i balance og tillid til at du har evnen til at udleve dine drømme. 

Tapping, hjælper med at løsne gammel programmeringer og nedarvet energi som du bærer rundt på i din hverdag. 

Når vi tapper, løsner vi usynlige aftryk som sidder i i din krop, i tankerne og i måden du agerer i din hverdag. 

Hver gang at du tapper på et tema i dit liv fx. selvtillid, så åbner du op for endnu endnu mere tillid, lethed og indre ro i din hverdag. Tap med på denne øvelse for du stoler endnu mere på dig selv