Quantum Human Design

Human Design Heidie Kosiara

Quantum Human Design vejen til trivsel

Quantum Human Design er et selvkærlig livs-kort som viser dit indre ‘landskab’ og måde du optimalt rejser igennem livet på.

Human Design er et system som er bygget op om 4 større systemer.

Astrologi, IChing, Kabbalah og Chakra systemet

Human Design bidrager til at du bliver bevist om din egen helt unikke personlige rejse. Det betyderat du med indsigt i dit Human Design bodychart kan leve et mere ‘effortless & Aligned’ liv.

Det er giver dig en dyb forståelse af dig selv, din energi og din måde at navigere og møde verden på.

Når du lærer at forstå og mestre din energitype og de unikke kombinationer som du har via dit bodychart vil du opleve mere lethed i dit liv.

Indsigten i dit bodychart er med til at støtte og guide dig i, at stole på dig selv. Det giver dig indsigter i hvordan du tager beslutninger som er korrekte for dig.
Hvornår du skal handle, hvordan du skal handle på ting og hvordan din måde at navigere i dit liv.

Alt i dit bodychart påvirker dit helbred (fysisk og mentalt). Dine relationer, din karriere, din økonomi, og alle andre områder i dit liv – specielt i forhold til måde du træffet dine beslutninger på. 

Klik på YouTube linket herover og lyt til en video hvor jeg snakker om Human Design, G- centeret, selvkærlighed og retning i livet.

Find dit Quantum Human Design chart her 

Det kræver din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og fødested. 

Er det tid til at dykke ned i dine potentialer, styrker og dine genizoner?

Så kan jeg på det varmeste anbefale en Quantum Human design reading. 

En reading er et fantastisk redskab til at forstå dig selv meget bedre og få indsigt i hvor det er at du laver blokeringer og begrænsninger i din hverdag. 

En Quantum Human Design reading er ikke kun en reading med overfladisk snak om energitypen, centre og gates. 

Det er SÅ meget mere. 

Det handler om det store billede, som zoomes 100% ind til din essens, den som du er født til at være. De læringer du kommer for at få som sjæl og hvordan du navigerer i de læringer.

Jeg formidler intuitivt det som din sjæl gerne vil have at du forstå om hvem du er og hvad du er her for at være.

Som en kvinde sagde 

“Hvor er det vildt at du ud fra mine fødselstal og min bodygraph kan beskrive mig så spot on og fortælle ting som kun min mor ved”.

Kalder det?

Kalder en dybere forståelse?

Kalder din sjæl på at du åbner endnu mere op?

Hvad andre siger om deres reading

"Du er sgu spot on"

“Jeg må indrømme, at først tænkte jeg , at det måtte være en fejl at jeg er generator – for føler mig ikke som en Duracell kanin. ihvertfald kører min kanin vist på lavpris batterier!! Avs !

Der er vist plads til at rydde en masser Hell No’s væk og langt ud af mit liv, for jeg har stadig svært ved at holde min energi. Det føltes virkeligt som en rutsjebane tur med de her følelser – og ja jeg har brug for mega meget alenetid. Dejligt lige at blive mindet om, at sige ‘jeg vender lige tilbage’, så jeg får tid til at mærke mine følelser og mit ❤️

Men alt i alt er du sgu spot on, og ja der er ting at arbejde videre med – tak

Emotionel Generator

"Dine ord får mig til at se mig selv på en anden måde"

“Jeg har prøvet mange personlighedstest, horoskoper, livsformålstests osv. men jeg må sige, at Human Design kan noget. Den går et lag dybere end astrologien selvom den også beskriver både indre og ydre personlighed og ikke mindst livsområder.

Jeg elsker at gå nye veje og arbejde med mig selv. Det har jeg altid gjort. Det jeg kan lære er, at blive i tingene hvis jeg føler at jeg mislykkes.Tidligere kaste mig over noget nyt når jeg ramte “muren”.

Mit Bodychart har givet mig nye perspektiver på min personlighed. Samtidig glædes jeg også over, at jeg er på vej.

Jeg synes Quantum Human Design bliver meget konkret og skærer helt ind til kernen. Det kan jeg godt lide. Måske fordi det står tydeligt, klart og ærligt uden indpakning. Jeg kigger ofte på den tekst jeg fik. Den giver så god mening. Den har fået mig til, at stoppe op og ikke tage alle opgaver til mig.

Hanne Bramm, Emotionel Projector 

"Nu ved jeg hvorfor jeg bliver frustreret"

“Jeg har læst min reading en del gange og tænkt & følt 😅 det giver så meget mening, det er lige præcis mig 🙏🏻  Det har givet mig en stor forståelse for mig selv.

Det står sort på hvidt. Alt det jeg har fornemmet eksempelvis det med at være modig og prøve tingene af. Jeg har haft svært ved at forstå min frustration, når det ikke altid lykkes. Nu ved jeg hvorfor jeg bliver frustreret.

Jeg har fået en aha mht at få brændt energi af – jeg har fået søvnproblemer under nedlukningen, men det forsvinder de dage, hvor jeg går til dans/badminton igen… Jeg troede, at motionen hjalp mig med at få ro i hovedet, men det har helt sikkert noget med at få brændt min Generator energi af på en god måde.”

Emotionel Generator

"Intet mindre end mind-blowing".

Jeg har haft det kæmpe privilegie at modtage en Quantum Human Design Reading hos Heidie.

Jeg kendte i forvejen en smule til Human Design, og kendte min type Human Design type – men ikke alle de nuancer der knytter sig til den. Heidie havde forud for vores møde sendt mig en lang og utroligt grundig analyse af mit design. Det gav mig mulighed for at møde velforberedt op til mødet med en vis grundforståelse for principperne. Samtidig sikrede Heidie derved, at samtalen mellem os startede på et konkret og højere niveau.

Readingen var intet mindre end mind-blowing. Jeg har aldrig før oplevet en personlighedsanalyse, der var så spot on. Heidie var fantastisk til både at formidle begreberne med konkrete eksempler, samt udlede værdifulde teknikker og værktøjer jeg kunne tage med videre.

Det hele blev desuden serveret med stor varme og dejlig humor. Jeg giver Heidie mine varmeste anbefalinger!
Louise B. Henriksen, Generator

"Wow det er vildt."

“At mærke at være groundet og rolig, selv når energien og pendulet kører. At være blottet og i harmoni med sårbarheden og det nøgne jeg i øjeblikket møder. Wow det er vildt.
At rejse, nyde den og blot iagttage vejen mod min indre kerne er næsten magisk.
En ting jeg skrev ned fra sidste gang, var at “Quantum Human Design gør at jeg har fået en lethed” Sætningen er et uddrag skrevet som en reaktion på mit MG’ design.
Men uddraget af den fulde sætning som var “ At kende mit Design gør at jeg har en lethed. Jeg kan bedre kan sige pyt. Som MG’er har jeg et behov for at forandre, men jeg er bedre til at sige pyt og vente på det rette tidspunkt.
– Indsigterne og det sprog du gennem Quantum Human Design har givet mig, gør at jeg kan rumme de følelser, tage dem ind, være stolte af dem og møde dem med lethed for jeg er et helt menneske. Meget mere end da vi startede.
At havde set mit Bodychart og mine gates har lært mig et sprog at kommunikere ud fra og som jeg helt ubevidst navigere udefra. Særlig det med mit stærke følelsesliv, min styrke i orden og i kommunikation.
De ting har virkelig slået en skøn sløjfe i mit indre og har givet mig endnu en lethed at navigere ud fra og givet mig en forståelse som jeg nonverbalt kan inddrage omverden i….”
Maja
  

Sådan foregår en reading

Når du booker din session, så skal jeg bruge dit bodychart eller din fødselsdato, tidspunkt og fødested.

I din kvittering står der hvordan du gør. 

Inden vi mødes online på Zoom så laver jeg en grundig gennemgang af dit blueprint.

Når vi mødes online, så gennemgår jeg dit unikke blueprint, dine styrker, potentialer og de steder hvor i dit liv, hvor du oplever at du løber panden mod muren. 

Efter vores session får du replay tilsendt på mail, så du kan lytte til det igen. Jeg anbefaler at du lytter til det 4-5 gange over en periode således at alle de nye indsigter får lov til at udvikle sig til visdom, som du begynder at leve ud fra. 

Pris for en session 1800 kr. 


En Quantum Human Design reading er transformerende rejse, ind i at møde den du er. 

Quantum human design Heidie Kosiara