Det du ikke ved om sensitive mennesker

Sensitive mennesker glemmer ofte deres styrke.

Hverdagen intense gear og hamsterhjulet fylder mere end den indre ro, nydelsen og dybden som er en del af det sensitive træk.

Jeg oplever uendeligt mange sensitive som finder livet svært og at det bliver mere en hverdags kamp med udmattelse og overvældelse frem for den styrke som ligger i det sensitive sind.

Fuldt ud forståeligt. Jeg har selv været der.

Det du måske ikke ved er; at sensitive er født til nydelse, reflektion, en mindful livsstil baseret på at føle energien og det som vækker livsgnisten.

Sensitive er et kærligt barometer som viser om der er balance i det miljø som de er i.


Særligt sensitive er stærke mennesker

Nogle ser sensitive som sårbare, usikre og svage mennesker som har svært ved at være i denne verden – og det oplever rigtig mange sensitive også.  

sensitive og spiritualitetJeg oplever den feminine sensitivitet som en power der kan, skal og bør bruges. Jeg ved fra mig selv, at det skaber en kæmpe forandring at anerkende og leve i harmoni med sin sensitivitet. 

For mig er der meget power i sensitive mennesker. Jeg ser en stor indre power, kærlighed, mod, en let feminin og legende energi.  Jeg oplever powerfulde sensitive kvinder, som ved at anerkende deres feminine energi, skaber den forandring, som de har brug for – både for dem selv og deres familier. 

Sensitivitet kan dukke op på forskellige måder, områder i den enkeltes liv. Set med mine øjne er intet rigtigt eller forkert. Test om du eller et familie medlem er særligt sensitiv her

Ethvert sensitivt menneske er unik. Du er unik, du har et smukt indre lys, du har din mission og dit helt unikke bidrag til verden. 

Sensitive opfanger energien fra deres omgivelser

Det som de færreste ved om sensitive er; at den energi som de opfanger kan slippes igen. Det er det som får de fleste sensitive til at opleve overvældelse, udmattelse, tankemylder, kropslig uro og sågar kropslige smerter.

Har du lagt mærke til, at du hurtigt ændrer sindstilstand når du er sammen med andre. Du føles let og glad, når du er sammen med mennesker, som er lette i deres energi og deres tilgang til livet. Andre mennesker bliver du stresset, usikker og ængstelige når du er i nærheden af dem.

Som sensitiv har du medfødt ekstra forfinet evne til at mærke den energi som er i og omkring dig. 

Du kan også mærke energi som er længere væk, altså det som er udenfor din fysiske krop og det rum som du er til stede i. Det usynlige felt af energi som alle mennesker er en del af. 

Den kollektive energi, både på arbejdspladsen, den by og det land som du bor i. Nogle sensitive mærker denne energi meget tydeligt mens andre påvirkes af den uden at være bevidst om det.

De fleste sensitive mistrives fordi de ikke har lært at være bevidst den energi som de opfanger.

Alle mennesker modtager 11 millioner input i sekundet. 

Forskning viser at 80% af al kommunikation foregår gennem kropssproget og som sensitiv så har du er dybere adgang til at forstå hvad energien handler om. 

Det er input af lyde, farver, billeder, ord, kropsstemninger m.m. Disse input sætter sig i dit energifelt, i din fysiske krop og i din sindstilstand som sensitiv.

særlig sensitiv styrke

Hverdags spiritualitet

Særligst sensitive er powerfulde og har ekstra evner.

Det har du sikkert bare aldrig fået at vide.

Sensitive mennesker har naturlige medfødte evner inde for healing, klarhørelse, klarføling og har (hvis den har fået plads) en stærk intuition.

Er disse evner blevet gjort forkerte, underlige eller til noget som der ikke tales om, så kommer du som sensitiv til at give slip på en stor del af den du er.

Du vil opleve et vist tomrum inden i dig, som ikke kan hele før at du igen bliver bevidst om de ekstra evner som du har med som dig.

Jeg oplever mange sensitive som ikke er bevidste om at de healer andre. Den manglende bevidsthed om deres evner, gør at sensitive kommer til at bruge deres energi imod sig selv.  

Sensitive som ikke er bevidste om deres evner kommer ubevidst til at trække smerter, stress, angst, ud af dem de er sammen med og ind i deres egen fysiske krop. 

Det ikke ensbetydende med at du skal blive healer eller alternative behandler, i det at du tager den del med ind i din hverdag, så bliver du igen hel.

Hverdags magien får plads og du vil opleve at der kommer et glædesfyldt flow i din hverdag. Du vil føle dig groundet og din indre styrke vokser.

At anerkende din sensitivitet, dykke ned i hvordan den opleves for dig og bruge din feminine power er den største gave du kan give dig selv – og dine omgivelser. 

Ja, for når du healer dig selv, så giver du pladsen til at andre også kan blive hele.

særligt sensitiv mentor Heidie Kosiara Følg mig på Instagram

Læs om mine Magic sessions

Kontakt mig på mail Heidiekosiara@live.com