Magic session Online

Kære sensitiv kvinde skal vi tale sammen?

Ønsker du forandring, eller mærker du at noget skal afsluttes uden du ved hvordan. Det kan også være at du oplever at der er noget inde i dig som føles forkert eller underligt.

Bor du langt væk og kan mærke at der er noget i dig som kalder på at vi skal snakke sammen, så tilbyder jeg online sessions.

Har lyst til sparring, råd eller hjælp til at ændre nogle af de udfordringer som du oplever i dit liv, så kan du booke en Magic session.

sensitive kvinde skab trivsel i dit liv

Hvad kan du få ud af en online session?

Det er til dig som har brug for sparring, råd eller vejledning på en udfordring i din hverdag.

Oplever du et tilbagevendende mønster som du ønsker at bryde.

Det kan være

Sorg,

Frygt,

Ængstelighed,

Relationer som er dræner dig,

Manglende selvkærlighed og omsorg.

Min evne til at mærke og sanse energi og blokeringer er uden for tid eller rum, så du får lige så meget ud af en session online som hvis vi er i samme lokale.

Jeg følger den energi som dukker op og tilbyder dig at slippe de blokeringer som jeg oplever kan hjælpe dig videre til et endnu bedre liv.

Med ord og energi hjælper jeg dig med at slippe de blokeringer som enten ligger i din fysiske krop, i dine energifelter eller i din ubevidst adfærdsmønstre.

Det kan være at du nemt bliver udmattet, så hjælper jeg dig med at samle din energi og genskabe dit energifelt.

Bagefter vil du opleve at du får mere ro i kroppen.  Tankerne, smerten, uroen eller sorgen som du gik med er forsvundet.

Hvordan bliver det bedre end det?

Hvordan foregår det?

Du booker din session i min kalender hvor du kan se mine ledige tider. På dagen så ringer du op til mig på tlf. 50487939

Du kan vælge mellem 30 min eller 60 min session.

Book din session her

 

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dit til endnu mere trivsel i din hverdag.