dōTERRA

Sensitiv trivsel med dōTERRA

Har du lyst til at skabe mere nydelse i din hverdag. Har du lyst til at tage ansvar for dit liv, din krop og trivsel som sensitiv og samtidig passe på miljøet
– så skaber de power fulde dōTERRA produkter nye muligheder for dig. 

dōTERRA har skabt en masse skønne olier, som er helt fantastiske produkter til sensitive børn og voksne, som nemt bruges i din hverdag, et par enkelte dråber gør hele forskellen.

dōTERRAs essentielle olier løfter din vibration og styrker dig nænsomt indefra.
De essentielle olier har forskellige dufte, virkninger og kan bruges på forskellige måder – jeg er stor fan af hvad de skaber i min sensitive krop og energi.
Nogle af olierne opkvikker, andre beroliger, fjerner angst, skaber en harmonisk søvn, løfter dit humør eller hjælper dig med at forblive i din egen energi. 

dōTERRA gør bare en forskel

 
dōTERRA olierne er så power fulde, så er du sensitiv for energi og vibrationer, så kan du ved blot at lukke øjnene, trække vejret dybt, medens du holder om flaske mærke effekten i krop og sind.

Så power fuldt, livsbekræftende og lækkert. 

Køb dit helt unikke dōTERRA blend.

Du kan købe dit helt unikke olie blend, som jeg intuitivt laver til dig.

Det indeholder 3-5 olier, som matcher din krop og din energi.  Når du køber dit blend, så får du samtidig en beskrivelse med, som beskriver de hvad olierne bidrager til følelsesmæssigt.

Du kan bestille dit unikke olie blend lige her, så sender jeg det med posten til dig.

Pris 280 kr. inkl. fragt

Dit unikke Olieblend

Mindful Being blend

Et skønt blend med lækre groundende olier, som fjerner fokus fra illusioner og mørke, så du kan se det som er sandt for dig. Den forbinder dig til dit hjerte og den blide og kærlige energi, som der er i rosakvarts stenene. Den fjerner de tanker som hindre dig i blot at være lige her og nu.
Duften sender dig dybt ind i dit indre, der hvor den indre ro findes.

Den indeholder de skønne essentielle olier:

Patchouli, Wild Orange, Clary Sage, Serenity og Frankincense, duftfri kokosolie samt små Rosa kvarts krystaller.

Pris 230 kr. Inkl. fragt.

Mindful Being Blend

 

dōTERRA er 100% rene essentielle økologiske olier som styrker dit fysiske og mentale helbred.  Med produkterne får du mindre kemi ind i din egen krop, i dit hjem og du støtter samtidig op om et bedre miljø på jorden.

Sensitiv trivsel med doTERRAs essentielle olier

Du kan læse mere om alle de skønne dōTERRA produkter her: http://mydoterra.com/heidiekosiara