Meditation Oneness

Meditation til særligt sensitive

Meditationer til særligt sensitive er livsforandrende.

Meditationer som er skabt til sensitive er forløsende på dybt plan.  Oneness meditationen inviterer dig til at fjerne de usynlige aftryk som ligger i dig fra din dagligdag og fra tidligere oplevelser, for mulighed for at slippe ved at du udvider din energi og din “Being”.

Oneness healings meditation

Den guidet Oneness meditation vil hjælpe dig til at slippe tyngde, rense din krop og din krops energi system. Oneness skaber et rum, hvor du bare kan være dig – uden at være påvirket af andre.

Meditationen hjælper dig med at slippe stagneret energi, så du kan genfinde din egen energi, din styrke og din indre ro.

Meditationen er skabt til dig som nemt opfanger andres energi, nemt bliver påvirket at andres adfærd og deres følelsesmæssige tilstand.

Den hjælper dig til at slippe al den energi, de tanker og følelser du som særligt sensitiv opfanger fra dine omgivelser.

Oneness mediationen er skabt til dig som et værktøj til de dage, hvor det hele bliver FOR intenst.

Det er skabt til at styrke din selvomsorg og skabe et frirum til dig, hvor du er forbundet til alt.

 

Køb meditation

Hvad kan guidede meditationer gøre for dig?

Guidede meditationer til særligt sensitive er et powerfuldt redskab til at skabe mere lethed i hverdagen. Den hjælper dig med at mindske tankemylder, indre uro, tyngde og kropslig ubehag.

Der er en healingsenergi i meditationen som hjælper dig med at udvide dig og udvide dit energifelt, så alt det du har opfanget kan slippe.

Giv slip med Oneness meditationenOneness meditationen er fantastisk til at få dig til at genskabe din indre balance og forbinde dig til den indre ro og kærlige energi, som du i virkeligheden er.

Meditationen er skabt til at du kan genopdage den medfødte evne du har til at slippe energi. Der er brug for dig, med din fulde styrke, med dit fulde potentiale – som dig.

 

Meditationen varer 15 min og kan downloades til din telefon, computer eller tablet, så du kan lytte til den når det passer ind i din dag.

 

Heidie Kosiara meditationer

 

Blogindlæg – overstimulering

Stop tankemylder med æteriske olier

 

 

Lyt til nogle af mine gratis meditationer på YouTube