Magic session Online

 

Langt væk og alligevel så tæt på.

Bor du langt væk og har du lyst til en transformerende session, så kan du booke en online session. En online session  er lige så powerfuld, som hvis vi sidder i samme rum.

Energi er uden for tid og rum. Det er det magiske ved at arbejde med energi.

online session Heidie Kosiara

Hvad får du ud af en online magic session?

Du får mulighed for at frigøre dig selv for en masse energetiske byrder og får indsigt hvorfor noget har været svært eller nærmest umuligt at ændre – lige meget HVOR meget du har forsøgt at ændre det.

Sessions hos mig er til dig som ønsker en forandring i dit liv, hvor du mærker at noget skal afsluttes, uden du helt ved hvordan.

De magic sessions jeg har med mine klient omhandler ofte:

Lavt selvværd

Styrke sin intution

Relationer som er dræner

Tvivl, fryg eller gammel sorg

Et dybt ønske om at skabe et bedre liv

Manglende selvkærlighed og selvomsorg.

 

Går du rundt med et livslangt mønster eller en indre følelse, som du har arbejdet med, men alligevel ikke slipper sit tag i dig – så ligger der nogle energimæssige blokeringer.

 

Alt er energi

 

 

Mit bidrag til dig

I en magic session guider jeg dig igennem de energimæssige og følelsesmæssige blokeringer, som jeg mærke og sanser ud fra det du siger.

Min evne til at se, mærke og sanse dine følelser, din energi samt kropslige blokeringer er uden for tid eller rum, så jeg ser også det som dukker op i en session som uforløst fra du er 2 år eller fra et tidligere liv.

Jeg ser, sanser og mærke de ting, som de færreste mennesker er bevidste om, så du får som klient en masse aha oplevelser.

Du vil opleve nogle sammenhænge mellem tanker, følelser og situationer, som du ikke så tidligere og derved nu kan bryde.

Jeg følger den energi, der dukker op og jeg guider dig at slippe de blokeringer som jeg oplever, kan hjælpe dig videre til et endnu mere fantastisk liv.

Med ord og energi guider jeg dig til at slippe de blokeringer, som enten ligger i din fysiske krop, i dine energifelter eller i din ubevidst adfærdsmønstre.

 

Bagefter vil du opleve at du får mere ro i kroppen og i dit energisystem. Du vil opleve en udefinerebar frihed omkring dig og lethed.

Tankerne, spændingerne, uroen eller sorgen som du gik med er mindre eller helt forsvundet.

Det jeg hører igen og igen når jeg spørger:

Hvad skabte det i dig… så er svaret …. lethed!

Hvordan bliver det bedre end det?

Hvordan foregår en online session?

Du booker din session i min online kalender herunder, hvor du kan se mine ledige tider.

På dagen ringer du mig op på tlf. 50487939 og så går vi stille og roligt igang med at guide igennem det som du ønsker at have fokus på.

 

60 min session pris 900 kr.

Book session

Feedback

“Sødeste skønneste Heidie.

Sikke en fantastisk let energi jeg har haft hele dagen, siden vi taltes ved.

Det er som om jeg til eftermiddagens møde på arbejde slet ikke overvejede mine ord!!!  Ordene flød bare og jeg var stolt og accepterede mig selv.

Tak for dig! Glæder mig til at vågne og mærke, hvad dagen bringer i morgen”.

 

 

heidie Kosiara Sjælsformidler

Om Heidie Kosiara 

Læs om mine sessions