Human Design type

Kender din Human Design type. ?

Inden for både Human Design og Quantum Human Design findes der 5 typer.

Generator

Manifesting Generator

Manifestor

Projector

Reflector

 

Disse 5 typer er forskellige i deres udstråling, i deres måde at være i livet på og deres behov for at være i trivsel. Så blot det at få indsigt i sin egen energitype kan give en masse aha oplevelser og nogle gange endda fjerne skyld og skam samt følelser over ikke at lykkedes i livet.

Den primære årsag til at de fleste mennesker jeg møder ikke trives 100% er, at de ikke kender til deres energitype og derfor ikke får det indre flow og den lethed i deres liv som er muligt for dem.

En meget vigtig årsag til at kende sin Human design type handler om at forstå sit energiniveau, men og måden man lærer i livet og hvordan man optimalt intergerer med andre mennesker.

De 3 af typerne har nemlig en powerfuld og genopladelig energimotor og de 2 andre energityper har ikke afgang denne energimotor. De 2 typer, som ikke har sakralmotoren, er ikke designet vil at have kontinuerlig adgang til en traditionel ‘arbejdes-energi’ og derved et 8-16 job og bagefter samtidig med også have overskud til familie og andre ting.

Hver type har hver deres rolle her i livet og integrationen, støtten og forståelsen mellem de 5 typer er supervigtig, for så får alle lov til at udleve deres potentiale og vi skaber noget som er mere bæredygtigt for alle.

De 5 Human Design typer

Generator

37% af verdensbefolkningen er Generator eller Alchemist som de kaldes i Quantum Human Design™️. Det er verdens ‘Byggemand Bob’er’.

Generators er her for at bygge noget op så de får brugt deres power fulde sakral energi, som de har adgang til hele tiden.

Generators er her for at skabe det som der krop tændes af at lave, bygge eller skabe. Da de har adgang til dette powercenter og indre ild i deres krop er det vigtigt at de bruger deres energi korrekt på det som i nuet er et Hell Yes.

Generators læringskurve er i trappetrin, hvor frustration kan dukke op når de er parat til næste trin, men der endnu ikke er dukket et Hell Yes til at respondere på.

Aura: åben og inviterende

Strategi: vente på at respondere på det, som er et Hell Yes

Følelse: frustration

Signaturfølelsen: tilfredshed

Dybeste behov: at få lov til at følge sit Hell Yes og slippe for opgaver som dræner

 

Manifesting Generator

Denne energitype er 2-i-1 energitypen som primært er Generator typen og har også en stor del af Manifestor energien i sig. Ca. 33% af verdensbefolkningen er denne type. Typen kaldes Time Bender indenfor Quantum Human Design™️.

Manifesting Generators har den samme sakral power som Generatoren samtidig med har de altid adgang til deres hals center, så i balance som MG’er manifestoren evne til at igangsætte og Generatoren evne til at skabe det i den fysiske verden. Manifesting Generators læringskurve er 3 skridt frem, 1 tilbage, 5 skrift frem og 2 tilbage igen. Manifesting Generators er her for at finde nye vej, nye og nemmere løsninger, så derfor skal de nogle gange lige tilbage for kropsligt at integrere det som de har lært inden de fortsætter fremad igen.

MG’er har som Manifestoren brug for at følge sit eget flow og rytme og der skal være masser af plads til frihed og alenetid.

Aura: åben og inviterende

Strategi: vente på at et Hell Yes, visualisere, informerer og derefter igangsætte

Not-self følelse: frustration og vrede

Signaturfølelsen: tilfredshed

Dybeste behov: frihedsfølelsen og få lov til at ændre holdning og retning uden at blive gjort forkert i det.

 

Projector

Ca. 20% af verden befolkningen er Projector også kaldet Orchestrator i Quantum Human Design™️. De er her for at guide og vejlede Generator typerne og de mennesker, som anerkender deres indsigter til at de kan udleve deres fulde potentiale. Projector er fyrtårnet, som står stærk og lyser, så andre kan finde deres vej.

En Projector arbejder 24/7 i energien så selvom de sover, ser TV eller laver noget andet så transformerer de energien på det æteriske plan. Projectoren har et åbent sakral center, så de designet til kun at arbejde få timer og i en mere overordnet guidende rolle, så de kan udleve deres eget potentiale.

Aura: vandret og penetrerede

Strategi: vente på en invitation til de vigtige ting i livet

Not-self følelse: bitterhed

Signaturfølelsen: succesfuld

Dybeste behov: slow Living og blive anerkendt for at den de er

 

Manifestor

Manifestors også kaldet Initiator i Quantum Human Design™️ da de er den eneste energitype som kan igangsætte ting af sig selv og kan vælge gå hele vejen. Faktisk har de ikke brug for andre mennesker, andre energityper har brug for dem så de har noget at respondere på og de 2 Generator typer får ud i verden i den fysiske form.

En Manifestor som lever sit design, følger sin strategi, sørger for masser af hvile, alenetid og pauser er et magisk power house uden lige. Med den vildeste udstråling, så ingen på nogen måde kan undgå at bemærke at de er i lokalet. De er

Aura: lukket og kan for nogle virker som snobbet eller arrogant.

Strategi: informere og derefter igangsætte det de vil

Not-self følelse: vrede

Signaturfølelsen: fredfyldt

Dybeste behov: at få lov til at følge sit eget flow

 

Reflector

1% af verden befolkningen også kaldet Calibrator i Quantum Human Design™️. De har et helt hvidt bodychart uden nogle farvet centre. De er designet til at tage alles energier ind og spejler dem retur til deres omgivelser, så de viser de steder hvor der omkaliberes noget så det kan blive endnu mere bæredygtigt og folde sig ud i sit fulde potentiale.

Reflectors er her ikke for at arbejde på den traditionelle måde. Selvom de er helt åbne, så er de i rette miljø den mest modstandsdygtige energitype, da de er designet til at tage al energi ind, for at vise os alle de steder hvor der er umenneskelighed, uretfærdigheder og hvor der kan ændres ting, så verden bliver et mere kærligt og bæredygtigt sted.

Aura: helt åben uden nogle farvet centre

Strategi: at føle en måne cyklus før en beslutning træffes

Not-self følelse: skuffelse over uudnyttet potentiale

Signaturfølelsen: overrasket

Dybeste behov: at være med de rette mennesker på rette sted og tidspunkt. At være i et miljø hvor der er masser kærlighed og rummelighed

Find din Human Design type

Det er gratis at få en oversigt over hvilken energi type du er. Du skal blot bruge din fødselsdato og tidspunkt og taste det ind i Jovian Archives gratis Human Design Chart beregner. Den indeholder vigtigste oplysninger, som du skal brug i første omgang.

Det kræver at du kender dit fødselstidspunkt helst der korrekte tidspunkt, da jo tættere du er på det jo mere korrekt bliver dit bodychart da det skabes ud fra dit fødselstidspunkt samt ca 88 dage før du blev født.

Du kan finde din Human Design type her

 

Bodychart Human Design

Billedet som du får ser nogenlunde således ud.

 

Ønsker du at få indsigt i hvad det så for alvor betyder så kan du få en dybdegående Human Design reading 

Hvor jeg dykker ned i dine potentialer, dine uudnyttet potentialer og giver dig indsigt i hvor du lærer gennem en indre proces og hvordan du får en masse læring gennem dine relationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.