Gratis freebie

Velkommen til min side med gratis materiale til dig

Det er simpelhen gratis kurser og materiale til sensitive kvinder, der er nysgerrig på personlig udvikling, transformation og healing.

Jeg elsker at dele ud af min viden og indsigter om at leve et godt liv som særligt sensitiv og hvad der skal til, for at skabe hverdags trivsel. Jeg kalder det ofte hverdags magi, for det er den du har evne til at skabe i hverdagen som særligt sensitiv. Det er blot noget som først skal læres og derefter mestres.

Gratis guidede meditioner til særligt sensitive

Gratis meditation

Lyt til de gratis guidede meditationer som jeg har lavet til dig, jeg håber du vil nyde dem. De er korte, så de er nemme at integrere i din hverdag.

Giv dig selv plads til at trække vejret og give slip.

Åndedættet og Pausestund

Rens dit energifelt – guidet meditation til særligt sensitive

Interview hos Anabella Rerup, Det sprituelle kompas

“I denne episode har jeg besøg af Heidie Kosiara, som har skrevet bogen: Duft dig glad, der er en dansk bog om æteriske olier. Det er en super skøn og vigtig bog, fyldt med viden om virkninger, brug og egenskaber. Jeg elsker simpelthen den bog.” Anabella Rerup

Du lytter til podcasten her

 

Få freebien 3 blends fra Duft dig glad helt ind i sjælen

Få en freebie med 3 blends fra bogen Duft dig glad helt ind i sjælen

 Få 3 blends fra min nyeste bog Duft dig glad helt ind i sjælen. 

Du modtager e-bogen, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev her

Du får ydermere 3 videoer, hvor jeg fortæller lidt om mine tanker bag de 3 blends og hvad hvad de 3 olie blends skaber af transformation i dig.

Du får opskriften på roll on blendet Empath, og de 2 diffuser blends Setting Free & Happy Space. Empath roll on blendet støtter dig i at slippe andres energi, som du opfanger i løbet af dagen. Det er mit personlige go-to blend, som jeg bruger hver eneste dag.

Den ultimative guide om æteriske olier – få svar på 35 spørgsmål

Den ultimative guide om æteriske olier

I guiden giver jeg dig en grundviden omkring de æteriske olier samt dybere indsigt i, hvorfor rigtigt mange mennesker er så begejstret for de skønne olier – specielt særligt sensitive mennesker. Du får svar på 35 vigtige spørgsmål, samt tips og ideer til at bruge olierne hjemme.

Jeg elsker at det er simpelt, ligetil og at det er en unik indgang vinkel til at skabe en bedre hverdag med meget mindre stress og jag.

Du modtager e-bogen, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev her

Mit nyhedsbrev er til dig som sensitiv kvinde som gerne vil lære mere om  hverdags trivsel. Krydret med personlig udvikling, styrket mindset og ikke mindst æteriske olier, der styrker ”DIG” i din hverdag.

Du får viden til nemmere at håndtere dine tanker, følelser, emotioner gennem din reneste sans – nemlig lugtesansen.  Til det formål er æteriske olier intet mindre end geniale. De er en life changer og har allerede været det for for mig selv og for mange af mine klienter.

Er du parat til at skabe forandringer og gå endnu mere i retningen af det liv du drømmer om – så skal du i gang med en indre selvkærlig oprydningsproces.

Får at få overskud til at oprydningsprocessen, så skal den indre ro findes først, det hjælp jeg dig med.

Du kan få fat i materialet med det samme, som har hjulet mange andre sensitive kvinder med en masse aha oplevelser og indsigter i hvorfor hverdagen tidligere var hård og drænende.

Vi ses i din mailboks

 

Hvad andre siger om den ultimative guide:

“Jeg faldt over guiden på din hjemmeside en sen aften, og kunne slet ikke holde op med at læse, selv om klokken blev et godt stykke over midnat. Jeg “slugte” den og drømte skønt om dejlige olier!!!!

Guiden er meget nem at læse- overskuelig og logisk opbygget. Den kommer godt omkring alle de spørgsmål, som man har som ny ud i oliernes spændende verden. Den gav mig blod på tanden, og jeg har efterfølgende bestilt din bog, “Duft dig glad”.  

Inge

”En e-bog som er skabt fra hjertet”.

“Fantastisk guide, let forståeligt og gør mig meget mere nysgerrig på at vide mere. Skrevet i et let forståeligt sprog. Jeg anbefaler denne guide til dig, der vil vide mere om olierne og er nysgerrig på hele dig. Du får en let forståelig e-bog som er skabt fra hjertet”.

Majbritt – www.mai-brits-univers.dk

“Spændende og let tilgængelig, giver et godt indblik i hvad og hvordan man kan bruge olierne, en god guide som er til alle. Jeg kan kun anbefale guiden om æteriske olier, da den er nem at forstå, giver et godt og bredt overblik om disse olier”.

Anette Nedersee

“En rigtig god guide til æteriske olier. Giver en god forståelse af hvad olierne kan gøre for os i hverdagen”.

Susanne

“Virkelig spændende. Super spændende e-bog, som man kan lærer en hel del af”. 

Zina

Facebook gruppe med viden om æteriske olier og Human Design

 

Få dybdegående viden og indsigt i energi, vibrationer og hvordan du bruger æteriske olier til at skabe trivsel i dit liv. Human Design og Soul Realignment er fantastiske indgangsvinkler til at skabe trivsel din hverdag som særligt sensitiv. Som støtte i din personlig udvikling, som støtte i dine meditations praktis og udvikling af din hverdags spiritualitet.

Der vil være gratis livestreams med opløsning af gamle temaer, tanker og følelser med støtte fra de æteriske olie.

Facebook gruppe – du får adgang til gruppen her under.

Energi, sjæl & alignment

Heidie Kosiara

Følg mig på Facebook 

Følg mig på Instagram

Følg mig på YouTube