Gratis freebie

Velkommen til min side med gratis materiale til dig

Det er simpelhen gratis kurser og materiale til sensitive kvinder.

Jeg elsker at dele ud af min viden og indsigter om at leve et godt liv som særligt sensitiv og hvad der skal til, for at skabe hverdags trivsel. Jeg kalder det ofte hverdags magi, for det er den du har evne til at skabe i hverdagen som særligt sensitiv. Det er blot noget som først skal læres og derefter mestres.

Gratis guidede meditioner til særligt sensitive

Gratis meditation

Lyt til de gratis guidede meditationer som jeg har lavet til dig, jeg håber du vil nyde dem. De er korte, så de er nemme at integrere i din hverdag.

Giv dig selv plads til at trække vejret og give slip.

Åndedættet og Pausestund

Rens dit energifelt – guidet meditation til særligt sensitive

Interview hos Anabella Rerup, Det sprituelle kompas

“I denne episode har jeg besøg af Heidie Kosiara, som har skrevet bogen: Duft dig glad, der er en dansk bog om æteriske olier. Det er en super skøn og vigtig bog, fyldt med viden om virkninger, brug og egenskaber. Jeg elsker simpelthen den bog.” Anabella Rerup

Du lytter til podcasten her


Miniguiden – De 6 bedste æteriske olier til at skabe indre ro

Jeg har lavet denne mini guide til dig, der gerne vil have en introduktion til æteriske olier, og hvordan de kan hjælpe dig til at skabe indre ro og forbedre din søvn. Du for en kort introduktion til hvordan du kan bruge de enkelte æteriske olier og hvilke andre måder du også kan bruge de enkelte olier som støtte i hverdag hvis du oplever skuffelse, mental udmattelse, frustrationer eller andre følelser som forringer din livskvalitet.

Du modtager e-bogen, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev her

Den ultimative guide om æteriske olier – få svar på 35 spørgsmål

Den ultimative guide om æteriske olier

I guiden giver jeg dig en grundviden omkring de æteriske olier samt dybere indsigt i, hvorfor rigtigt mange mennesker er så begejstret for de skønne olier – specielt særligt sensitive mennesker. Du får svar på 35 vigtige spørgsmål, samt tips og ideer til at bruge olierne hjemme.

Jeg elsker at det er simpelt, ligetil og at det er en unik indgang vinkel til at skabe en bedre hverdag med meget mindre stress og jag.

Du modtager e-bogen, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev her

Mit nyhedsbrev er til dig som sensitiv kvinde som gerne vil lære mere om  hverdags trivsel. Krydret med personlig udvikling, styrket mindset og ikke mindst æteriske olier, der styrker ”DIG” i din hverdag.

Du får viden til nemmere at håndtere dine tanker, følelser, emotioner gennem din reneste sans – nemlig lugtesansen.  Til det formål er æteriske olier intet mindre end geniale. De er en life changer og har allerede været det for for mig selv og for mange af mine klienter.

Er du parat til at skabe forandringer og gå endnu mere i retningen af det liv du drømmer om – så skal du i gang med en indre selvkærlig oprydningsproces.

Får at få overskud til at oprydningsprocessen, så skal den indre ro findes først, det hjælp jeg dig med.

Du kan få fat i materialet med det samme, som har hjulet mange andre sensitive kvinder med en masse aha oplevelser og indsigter i hvorfor hverdagen tidligere var hård og drænende.

Vi ses i din mailboks

 

Hvad andre siger om den ultimative guide:

“Jeg faldt over guiden på din hjemmeside en sen aften, og kunne slet ikke holde op med at læse, selv om klokken blev et godt stykke over midnat. Jeg “slugte” den og drømte skønt om dejlige olier!!!!

Guiden er meget nem at læse- overskuelig og logisk opbygget. Den kommer godt omkring alle de spørgsmål, som man har som ny ud i oliernes spændende verden. Den gav mig blod på tanden, og jeg har efterfølgende bestilt din bog, “Duft dig glad”.  

Inge

”En e-bog som er skabt fra hjertet”.

“Fantastisk guide, let forståeligt og gør mig meget mere nysgerrig på at vide mere. Skrevet i et let forståeligt sprog. Jeg anbefaler denne guide til dig, der vil vide mere om olierne og er nysgerrig på hele dig. Du får en let forståelig e-bog som er skabt fra hjertet”.

Majbritt – www.mai-brits-univers.dk

“Spændende og let tilgængelig, giver et godt indblik i hvad og hvordan man kan bruge olierne, en god guide som er til alle. Jeg kan kun anbefale guiden om æteriske olier, da den er nem at forstå, giver et godt og bredt overblik om disse olier”.

Anette Nedersee

“En rigtig god guide til æteriske olier. Giver en god forståelse af hvad olierne kan gøre for os i hverdagen”.

Susanne

“Virkelig spændende. Super spændende e-bog, som man kan lærer en hel del af”. 

Zina

 

Facebook gruppe med viden om æteriske olier og Human Design

 

Duft dig glad som særligt sensitiv

Få dybdegående viden og indsigt i, hvordan du bruger æteriske olier og Human Design i din hverdag som særligt sensitiv. Som støtte i din personlig udvikling, som støtte i dine meditations praktis og udvikling af din hverdags spiritualitet.

Der vil være gratis livestreams med opløsning af gamle temaer, tanker og følelser med støtte fra de æteriske olie.

Facebook gruppe – du får adgang til gruppen her under.

Transformation og personligt lederskab som særligt sensitiv

Kommer snart – ny freebie

Heidie Kosiara´s nyhedsbrev er for dig som sensitiv kvinde, som virkelig at få en højere livskvalitet.

Det er for dig, som ønsker at lære hvordan du bruge dine sanser og bruge din sensitivitet som din styrke.

Du får hver uge en mail fra mig med inspiration til, hvordan du skruer op for din livsglæde, skruer op for din klarføling og din intuition. Du får små nemme trin for trin videoer, tips, tricks til som gør livet nemmere og sjovere ved at bruge den energibevidsthed som du har adgang til som sensitiv.

Du får desuden små lækre insider tips fra mine Magic sessions med masser af konkrete redskaber til, hvordan du kan komme tættere på et magisk liv som særligt sensitiv kvinde

Når du tilmelder dig en af mine freebies, så tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor du får nye tips, ideer og indsigter i mine brevkassespørgsmål m.m.

Du kan ALTID afmelde dig nemt igen – jeg ønsker kun at dele min viden med dig og undervise i alt det jeg erfaring ved booster selvkærligheden og øger livsglæden for særligt sensitive.

Få et personligt råd  ved at skrive til min brevkasse.

Heidie Kosiara gratis inspiration særligt sensitive

Følg mig på Facebook 

Følg mig på Instagram

Følg mig på YouTube