Deltahealing

deltahealing

 

Deltahealing – healing på 12. plan

 

Deltahealing er en nyere meget powerfuld healingsform udviklet her i Danmark af Helle Brinch.

Healingen går utroligt dybt og forløser der, der skal heales hos dig.

Der sker lige præcist det som der skal ske.

Oftes opleves der efterfølgende en dybere indre ro og fornemmelsen af indre styrke. Det er som om at noget i det indre er klikket på plads og du er fyldt op indefra.

Mange føler sig meget mere hele og i en dybere kontakt med deres  krop, sjæl og deres indre sandhed efter en healing. Det er som om at en nyt lag af sjælefred kommer frem.

 

Book Deltahealing

 

Hvad sker der under en session

 

Jeg holder dig under fødderne og du føres til 12. plan af Gudinde Ashtartara. Sessionen foregår i stilhed, da der ikke er ord på 12. plan.

Du kan opleve en høj vibration under healingen og glide i en dyb meditativ tilstand, hvor du enten føler du sover tungt eller en tilstand hvor du  oplever at du ser billeder.

Du skal intet gøre andet, end at tage imod alt det som Universet gerne vil give til dig.  Du skal blot slappe og lade det ske som skal ske.

Under healingen får jeg billeder og indsigter i tematikker, forløsninger, muligheder og måske uudnyttet potentialer som du modtager under healingen. Efter healingen fortæller jeg det som jeg

 

Deltahealing

Hvad får du ud af en deltahealing

Det er meget forskelligt hvad der opleves under en Deltahealing.

 

En dyb hjertehealing

Forløsning af svigt og sorg

Overrækkelse af livskuglen

En dyb optankning på sjælsplan

Forløsning af nedarvet slægtsenergi

Mødet med din sjælsenergi og din sjælshave

Indvielser,  justeringer og opdatering i din livsbane

Mødet med sharmanske forfædre, engle og guider

 

Opleve ro og afslapning

Ingen healinger er ens. Du er unik, med din rejse, aftryk fra fortiden og med dit unikke sjælsformål og karmiske læringer.

Efter en deltahealing vil du opleve en dybere indre ro. Du begynder at navigere lidt anderledes i din hverdag, der hvor du er endnu mere tro over for dig selv.

 

Der, hvor vandet er dybest, er det mest roligt.

William Shakespeare

For at du får mest ud af din proces, så anbefaler jeg et forløb med 3 Deltahealinger over 6-9 uger.

 

 

“12. plan er en energi der skaber meget dybe healinger og hjælper med at ændre dine overbevisninger, integrere dine polariteter og – vigtigst af alt – forener dig med din sjæl og dermed din styrke, kærlighed, ro og glæde. Mange føler sig mere hele og integrerede med krop, sjæl og deres indre sandhed efter en healing.”

Helle Brinch, skaberen af deltahealing