Meditationer til særligt sensitive

Indre ro med meditationer til særligt sensitive

 

Meditationer handler om at skabe luft mellem tankerne. Meditation handler om at komme tilbage til at mærke dig selv, mærke din krop.

Det handler om at være nærværende i nuet med alt det er der er.

 

meditationer til særligt sensitive

Det hjælper dig med at forblive tro over for det som du mærker og sanser, samtidig med at meditationer støtter dig i at du står stærkt i din egen energi.

Guidede meditationer til særligt sensitive er fantastiske til at gefinde din indre ro.

Derved vækkes din indre livsglæde.

 

DINE TANKER SKABER DIT LIV

Dine tanker er blot tanker, men de skaber de handlinger som skaber dit liv. Går du rundt med frygt tanker, så skaber du frygt baseret handlinger.

Guidede meditationer skaber en pause. En pause til at mærke dig selv og blive bevidst om dine tanker og følelser.

Jo mere du kan få øje på dine tanker og bytte dem ud med nogen, der rent faktisk nærer den du er, jo bedre en hverdag skaber du.

Meditationerne støtter dig i at heale de indre overbevisninger og følelser som skaber uro, tankemylder, overvældelse eller konfikter i din hverdag.

 

De guidede meditationer er mere end blot ord, de åbner op for et mentalt og fysisk energiskrifte. De er fyldt med healing og er skabt til dig som mærker og sanser. Meditationerne er til særligt sensitive, som ønsker noget særligt.

 

Nej til stress 

Meditationsalbum til download

I den første meditation ”Åndedrættet” guides du ind i dit åndedræt, så du bliver nærværende i nuet, ved at du trækker vejret bedre, dybere og roligere får du helt naturligt mere energi og overskud.

Næste meditation ”Grounding” guides du ned i din krop. For at slippe tankerne og connecte dig til jorden så du skruer op for det helt naturlige potentiale du har til at forbinde dig naturen og jorden, så du igen og igen oplades dybt ind i alle celler.

I tredje meditation ”En smuk dag på stranden” skrues der op for sanserne, det som vækkes i dig når du sanser alt det som nærer dig.

I Fjerde meditation ”Oneness” så skal du til at slippe på et dybere plan. Udvide dit energifelt så du kan være dig uden at påvirkes af andres energi og tanker. Velkommen til ´being´.

I sidste meditation “Trust” forankrer vi tillid ind i dig, så du går ud i livet med tillid til dig selv, til livet og til at du altid er støttet.

Nej til stress album

 

Heal dine relationer, er en guidet meditataion til dig som gerne vil slippe vrede, skuffelse og sorg. Den er til dig som gerne vil slippe tanker og følelser som holder dig fast i tyngde, frustration og mental træthed.

Den er til dig som ønsker at skabe et liv uden indre konflikter skabt af ydre situationer.

Læs mere her om det guidet meditation.

Heal dine realtioner

Pris 300 kr. inkl. Forgive™ Roll on

 

 

Pausestund et kort guidet meditation til dig

Feed back fra glade lyttere

“Hendes stemme er noget af det mest behagelige jeg længe har lagt øre til

Amanda

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

“Min store udfordring, som et særligt sensitivt menneske der sanser mere end jeg i virkeligheden kan kapere og fordøje, er tilbagevendene overvældelse.

Det sker hvis ikke jeg får stoppet op og giver mig tid til at mærke mig selv.

Heidie ordinerede mig sin Oneness meditation, som en gave til mig selv, hvor jeg dagligt skal sørge for at oplade mig selv igen igennem den dybe dybe ro som Heidies smukke meditation giver.

Efter meditationen mærker jeg en tydelig forskel, hvor min puls stille og roligt igen falder fra hektisk til et langt mere naturligt niveau. Min vejtrækning bliver langsom og jeg kan igen huske hvem jeg I VIRKELIGHEDEN er

Jeg kan på det varmeste anbefale alle der har brug for at LANDE i sig selv og at genhuske den naturlige ro, vi alle har.  Når bare vi giver os selv den gave at skabe rum til det, at lytte til denne utroligt behagelige og groundende meditation guidet af Heidies kærlige stemme

Kirsten Pedersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Meditationer til sensitive børn

Lyt til den guidet meditation Åndedrættet

Forskning – meditation forandrer vores hjerner

 

Heidie Kosiara Intuitiv Meditations Mentor