Testimonials

Testimonials – hvad siger kunderne:

 

“Mit smil kommer nu helt indefra mit hjerte”. 

“Jeg har prøvet to fantastiske magic online sessions med Heidie og det er ikke mine sidste sessions, som jeg booker hos Heidie.

Jeg synes det var så skønt, at jeg kunne ligge hjemme i min egen seng, med mit headset på, lukke mine øjne og bare mærke energien og healingen der kom direkte fra Heidie.

For dig der endnu ikke har prøvet det endnu, så ved jeg godt at det lyder lidt hokus pokus! Det er det også, men på den helt vilde og fede måde, Heidie kan trylle, jeg sir´ det bare.

Heidie tuner helt skarpt ind på dig og lige der hvor du har dine udfordringer og ubalancer, sætter hun kærligt og blidt ind med sin behandling.

For mit vedkommende i den første session handlede det om en tilbagevendende smerte i kroppen, hvor der lå en gammel sorg og dyb overbevisning gemt. Gennem Heidies healing, ord og energiarbejde blev det lag for lag forløst.

Heidie skaber et dybt fortroligt og hjertevarmt ”rum” og hun har en helt formidabel evne til at dybt professionelt og meget personligt at guide, stille de helt rigtige spørgsmål når vi arbejder med de svære følelser og glemte/gemte traumer der sidder i kroppen og blokere for frit flow af energi og glæde.

Jeg havde helt klart fornemmelsen af at mit smil var anderledes. Det var som om det virkelig kom helt inde fra mit hjerte efter min først magic session med Heidie. Min smerte i kroppen var væk, og jeg oplevede efterfølgende en helt anden grounding.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale en online magic session med Heidie – det er rent magi!

∼ Helle

“Intet mindre end mindblowing”.

Min Human Design reading var intet mindre end mind-blowing. Jeg har aldrig før oplevet en personlighedsanalyse, der var så spot on. Heidie var fantastisk til både at formidle begreberne med konkrete eksempler, samt udlede værdifulde teknikker og værktøjer jeg kunne tage med videre i min hverdag. Wow – sikke en helt fantastisk mail at modtage. Det var så uhyggeligt præcist på mig. læste noget af det højt for min mad, og han grinte bare, for det var akkurat som at høre ham fortælle om mig.

Vores opfølgende session hele blev serveret med stor varme og dejlig humor. Jeg giver Heidie mine varmeste anbefalinger!

Louise

“Heidie kan noget helt særligt på sin helt egne måde”.

“Heidie har fået min krop til at “hænge sammen”, og sørget for at min mentale tilstand og velvære har fået op- og udbygget et solidt fundament.

Ved første session var jeg lidt betænkelig, men stadig åben for hvad der end ville ske. Og der skete noget – noget der gav mig et lettere sind og en lettere krop, og sammen med det fik jeg et bedre overblik over, hvad der sker i og omkring mig.

De efterfølgende sessioner har været “oprydning” af det, der ind i mellem hober sig op, og som blokerer udsynet i dagligdagen med familie, arbejde, venner m.v.

Jeg er virkelig glad for at have “fundet” Heidie, og for den store hjælp hun har været for min familie og jeg.”

∼ Mads Joen

 

“Mine kroniske bækkensmerter er væk”.

“Jeg kontaktede Heidie, fordi jeg har allergi overfor stort set alle pelsdyr – og jeg vil så frygtelig gerne have en hund.

Det ligger ikke umiddelbart til mig at kigge til det holistiske og spirituelle, men da jeg læste, at forskning peger på, at allergi kan opstå som en reaktion på noget oplevet, så tænkte jeg: Åbenhed kan ikke skade.

Jeg fik en god snak med Heidie, som viste sig at være både skarp og dygtig til at se mennesket bag den hverdagsdragt, vi alle tager på.

Da vi mødtes, fortalte jeg kort om mine oplevelser med dyr og lidt om mine familierelationer. Heidie lyttede og sagde: Jeg fornemmer problemer omkring bækkenet, skævhed i ryggen og problemer omkring skuldrene.

Jeg måbede: Efter 2 fødsler har jeg haft problemer med kroniske smerter. Ryg og skuldre var også lige i øjet på grund af en skoliose (skævhed i rygsøjlen).

Selve behandlingen kan jeg bedst beskrive som en guidet meditation, der satte gang i en masse følelser og fornemmelser. Efterfølgende følte jeg en dyb og behagelig afslapning, der varede ved i nogle uger efter.

Det mest fantastiske ved behandlingen, er, at jeg er kommet fuldstændig af med mine bækkensmerter. Min allergi er ikke helt væk efter en session – men bedret.

Jeg kan på det varmeste anbefale, at bruge Heidie, hvis du er stresset, blokeret mentalt, er allergiker eller som jeg har smerter, der ikke vil bedres trods træning og øvelser.

Jeg vil helt sikkert bruge Heidie igen og forhåbentlig slippe helt af med min allergi.

 

Heidie guider mig i at se mulighederne.

“Heidie er for mig… en kærlig hånd i ryggen.
Heidie har hjulpet og støttet mig, i at komme videre i utallige mange personlige hårknuder.
Uden at tage over- men ved at guide mig i at se mulighederne. Uden at lyve .. men heller ikke gøre det værre og umuligt.
Heidie har en frisk lysende personlighed, og en unik tilgang der gør, at jeg føler mig set, hørt og guidet.
Det er værdifuldt for mig at have et sted hvor jeg bliver hørt- og hver gang jeg har talt med Heidie, er det ligesom jeg tager kvantespring i mit personlige liv, såvel som i min karriere.

Unik sammensætning; kærlig,  ærlig og et punch “Kom så … du kan godt”

∼ Malene Christoffersen

 

“Heidie er fantastisk, hun ved hvad hun laver og det virker.”

∼ Eva

 

“Heidie forstår at stille de rigtige spørgmål”.

“Heidie er intet mindre end fantastisk! Hun forstår at få vendt de negative ord og følelser, til positive og ord og valg. Heidie forstår at stille de rigtige spørgsmål, på en måde så det bliver let og en selvfølgelighed. Tak for dig Heidie ?”

∼ Bettina Scheffmann

 

“Heidies session har hjulpet mig med at åbne min øjne for, at se mig selv i et nyt lys. Det har været en berigende og indsigtsfuld rejse ind i mig selv – jeg har mødt mig selv

Det har været som en oplevelse af at lave yoga med mit indre.

Jeg har strukket og styrket min sjæl/psyke – så jeg i dag forstår at kun jeg skaber begrænsningerne – alt er muligt, det liv jeg kun svagt har turdet drømme om, bliver med din hjælp til min virkelighed.”

∼ Christiane

Testimonials om Duft dig glad med æteriske olier.

 

Læs hvad  læserne skriver om min bog Duft dig glad med æteriske olier.

 

anmeldelser Duft dig glad med æteriske olier

 

 

 

 

 

“Duft dig glad med æteriske olier er en “must have”

“Heidie´s bog Duft dig glad med æteriske olier er en “must have” for alle, der elsker æteriske olier, og som ønsker en dyb indføring i, hvordan du kan dufte dig glad.

Bogen er skrevet i et sprog, så alle kan være med, og den indeholder SÅ meget brugbar viden. Den har både viden om, hvordan de æteriske olier påvirker din hjerne og krop , men der er også masser af konkret viden om mange af de forskellige æteriske olier.

Jeg har selv brugt æteriske olier i 6 år, men denne bog, tog min viden et niveau højere. Jeg fik masser af aha oplevelser, og er du som jeg en særlig sensitiv type, så vil du elske denne bog – intet mindre.”

∼ Anni Rønnow

“Bogen indeholder de reskaber jeg manglede som sensitiv”.

“Heidie har skrevet bogen ” Duft dig glad med æteriske olier”.

Denne bog er intet mindre end fantastisk. Jeg læste bogen på to dage og var helt blæst bagover af alle de dejlige redskaber og beskrivelser der er i bogen omkring æteriske olier. Jeg må i sandhed sige, at denne bog indeholder en del af de redskaber jeg altid har manglet som særlig sensitiv for at kunne give mig selv og mine omgivelser det bedste af det bedste ift. sundhed og velvære.

Køb bogen og læs den, du vil ikke blive skuffet. Det lover jeg
De bedste og varmeste anbefalinger herfra?.”

∼ Kristina

 

“Duft dig glad med æteriske olier er bare et “ must have “ for alle alternative personer. Det er en fantastisk bog hvor alle kan forstå alt hvad der er skrevet i den. Jeg har længe sukket efter lige sådan et værktøj, til at hjælpe med at formidle de dejlige doterra olier ud i almindelige hjem ❤️.”

∼ Berit

 

Duft dig glad er en rigtig god bog om æteriske olier og om hvordan man kan bruge den. Jeg har lært meget af den og bruger bogen hver dag.

Diffuser blandingerne er rigtige gode.”

∼ Pia 

 

“Jeg har  købt din bog Duft dig glad med æteriske olier, dejligt så med den viden du videre giver. Den kan bestemt bruges og anbefales.”

∼ Birgit

 

“Jeg har lige læst bogen og den kan virkeligt anbefales hvis man interesserer sig for æteriske olier, deres virkning og de mange muligheder.”

Hanne 

 

 

heidie Kosiara anmeldelser

Læs mere om bogen Duft dig glad

Læs mere om en Magic session

Læs mere om Heidie Kosiara

 

Følg mig på Instagram