Testimonials

Testimonials – hvad siger kunderne:

 

“Mit smil kommer nu helt indefra mit hjerte”. 

“Jeg har prøvet to fantastiske magic online sessions med Heidie og det er ikke mine sidste sessions, som jeg booker hos Heidie.

Jeg synes det var så skønt, at jeg kunne ligge hjemme i min egen seng, med mit headset på, lukke mine øjne og bare mærke energien og healingen der kom direkte fra Heidie.

For dig der endnu ikke har prøvet det endnu, så ved jeg godt at det lyder lidt hokus pokus! Det er det også, men på den helt vilde og fede måde, Heidie kan trylle, jeg sir´ det bare.

Heidie tuner helt skarpt ind på dig og lige der hvor du har dine udfordringer og ubalancer, sætter hun kærligt og blidt ind med sin behandling.

For mit vedkommende i den første session handlede det om en tilbagevendende smerte i kroppen, hvor der lå en gammel sorg og dyb overbevisning gemt. Gennem Heidies healing, ord og energiarbejde blev det lag for lag forløst.

Heidie skaber et dybt fortroligt og hjertevarmt ”rum” og hun har en helt formidabel evne til at dybt professionelt og meget personligt at guide, stille de helt rigtige spørgsmål når vi arbejder med de svære følelser og glemte/gemte traumer der sidder i kroppen og blokere for frit flow af energi og glæde.

Jeg havde helt klart fornemmelsen af at mit smil var anderledes. Det var som om det virkelig kom helt inde fra mit hjerte efter min først magic session med Heidie. Min smerte i kroppen var væk, og jeg oplevede efterfølgende en helt anden grounding.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale en online magic session med Heidie – det er rent magi!

∼ Helle

“Mentalt 200 kg. lettere og jeg kan trække vejret frit igen”.

Jeg har været i et Human Design forløb hos Heidie, og sikke en oplevelse.

Vi gennemgik mit chart, og jeg blev gang på gang virkelig overrasket over, hvor fuldstændig spot on det var. Heidies gennemgang, med eksempler og forklaringer gav mig den ene aha-oplevelse efter den anden.

Vi talte om mine personlige arbejdsområder og Heidie blandede to olieblends til mig. Den ene utroligt dejlig og velduftende, mens den anden var tung for mig og fremkaldte både kvalme og hovedpine. Hold fast i denne…

Forløbet viste sig, set tilbage, at være landet med allerbedste timing. Jeg stod overfor nogle meget store beslutninger i mit arbejdsliv. Men med nogle af de værktøjer jeg havde fået leveret, følte jeg mig støttet i at komme igennem en meget svær periode.

Jeg brugte olierne, om end ikke dagligt, så ofte. Heidie havde forklaret hvorfor og hvordan de kunne understøtte processen. Og at mit ubehag ved den ene duft, skyldtes uforløste problemstillinger i de områder olierne arbejde med.

Nu står jeg ‘på den anden side’.

Mentalt 200 kg. lettere, og jeg kan trække vejret meget mere frit.

Og olierne? Dem dufter jeg stadig til.

Det magiske er dog sket, at den meget ubehagelige olie nu er blevet min absolutte favorit. Jeg elsker den!!

Jeg skænket ofte Heidie mange kærlige tanker og har nu investeret i hendes bog: ‘Duft dig glad’, som jeg glæder mig meget til at læse.

Mine varmeste anbefalinger til Heidie og hendes forløb.

∼ Louise H

“Heidie kan noget helt særligt på sin helt egne måde”.

“Heidie har fået min krop til at “hænge sammen”, og sørget for at min mentale tilstand og velvære har fået op- og udbygget et solidt fundament.

Ved første session var jeg lidt betænkelig, men stadig åben for hvad der end ville ske. Og der skete noget – noget der gav mig et lettere sind og en lettere krop, og sammen med det fik jeg et bedre overblik over, hvad der sker i og omkring mig.

De efterfølgende sessioner har været “oprydning” af det, der ind i mellem hober sig op, og som blokerer udsynet i dagligdagen med familie, arbejde, venner m.v.

Jeg er virkelig glad for at have “fundet” Heidie, og for den store hjælp hun har været for min familie og jeg.”

∼ Mads Joen

 

“Mine kroniske bækkensmerter er væk”.

“Jeg kontaktede Heidie, fordi jeg har allergi overfor stort set alle pelsdyr – og jeg vil så frygtelig gerne have en hund.

Det ligger ikke umiddelbart til mig at kigge til det holistiske og spirituelle, men da jeg læste, at forskning peger på, at allergi kan opstå som en reaktion på noget oplevet, så tænkte jeg: Åbenhed kan ikke skade.

Jeg fik en god snak med Heidie, som viste sig at være både skarp og dygtig til at se mennesket bag den hverdagsdragt, vi alle tager på.

Da vi mødtes, fortalte jeg kort om mine oplevelser med dyr og lidt om mine familierelationer. Heidie lyttede og sagde: Jeg fornemmer problemer omkring bækkenet, skævhed i ryggen og problemer omkring skuldrene.

Jeg måbede: Efter 2 fødsler har jeg haft problemer med kroniske smerter. Ryg og skuldre var også lige i øjet på grund af en skoliose (skævhed i rygsøjlen).

Selve behandlingen kan jeg bedst beskrive som en guidet meditation, der satte gang i en masse følelser og fornemmelser. Efterfølgende følte jeg en dyb og behagelig afslapning, der varede ved i nogle uger efter.

Det mest fantastiske ved behandlingen, er, at jeg er kommet fuldstændig af med mine bækkensmerter. Min allergi er ikke 100% væk efter en session – men jeg har væsenligt færre gener.

Jeg kan på det varmeste anbefale, at bruge Heidie, hvis du er stresset, blokeret mentalt, er allergiker eller som jeg har smerter, der ikke vil bedres trods træning og øvelser.

Jeg vil helt sikkert bruge Heidie igen og forhåbentlig slippe helt af med min allergi.

 

“Heidie guider mig i at se mulighederne.”

“Heidie er for mig… en kærlig hånd i ryggen.
Heidie har hjulpet og støttet mig, i at komme videre i utallige mange personlige hårknuder.
Uden at tage over- men ved at guide mig i at se mulighederne. Uden at lyve .. men heller ikke gøre det værre og umuligt.
Heidie har en frisk lysende personlighed, og en unik tilgang der gør, at jeg føler mig set, hørt og guidet.
Det er værdifuldt for mig at have et sted hvor jeg bliver hørt- og hver gang jeg har talt med Heidie, er det ligesom jeg tager kvantespring i mit personlige liv, såvel som i min karriere.

Unik sammensætning; kærlig,  ærlig og et punch “Kom så … du kan godt”

∼ Malene Christoffersen

 

“Stor selvkærlig forløsning helt ind på Celleplan.”

Selvværd forløbet har været fantastisk.

Kombinationen af Quantum Alignment, de æteriske olierne, vores “røverhistorier” og Heidies måde at løsne det hele på, har været virkelig opløftende, forløsende og meget kærligt.

Gruppeforløbet skabte for mig som Projector at alting gik et lag dybere. De andres spørgsmål gjorde mig opmærksom på blokeringer, som jeg nok ikke havde set før senere hen. Gruppen, energierne og de æteriske olier skabte stor forløsning og glæde helt ind på celleplan”.

Tak ❤️

Karinna 

 

“Heidie forstår at stille de rigtige spørgmål.”

“Heidie er intet mindre end fantastisk! Hun forstår at få vendt de negative ord og følelser, til positive og ord og valg. Heidie forstår at stille de rigtige spørgsmål, på en måde så det bliver let og en selvfølgelighed. Tak for dig Heidie “

∼ Bettina Scheffmann

 

“SELFWORTH forløbet hos Heidie har været en spændende og lærerig rejse som har belyst det som har ligget under overfladen og som jeg ikke selv kunne se – så det er jeg bare så taknemmelig for at have fået healet og forløst

∼ Sofia 

“En berigende rejse ind i mig selv”

“Heidies session har hjulpet mig med at åbne min øjne for, at se mig selv i et nyt lys. Det har været en berigende og indsigtsfuld rejse ind i mig selv – jeg har mødt mig selv

Det har været som en oplevelse af at lave yoga med mit indre.

Jeg har strukket og styrket min sjæl/psyke – så jeg i dag forstår at kun jeg skaber begrænsningerne – alt er muligt, det liv jeg kun svagt har turdet drømme om, bliver med din hjælp til min virkelighed.”

∼ Christiane

Testimonials om Duft dig glad med æteriske olier.

 

Læs hvad  læserne skriver om min bog Duft dig glad med æteriske olier.

 

anmeldelser Duft dig glad med æteriske olier

 

 

 

 

 

“Duft dig glad med æteriske olier er en “must have”

“Heidie´s bog Duft dig glad med æteriske olier er en “must have” for alle, der elsker æteriske olier.

Bogen er skrevet i et sprog, så alle kan være med, og den indeholder SÅ meget brugbar viden. Den har både viden om, hvordan de æteriske olier påvirker din hjerne og krop , men der er også masser af konkret viden om mange af de forskellige æteriske olier.

Duft dig glad tog min viden et niveau højere. Jeg fik masser af aha oplevelser, og er du som jeg en særlig sensitiv type, så vil du elske denne bog – intet mindre.”

∼ Anni Rønnow

 

“Duft dig glad er en MUST HAVE bog”

“Duft dig glad med æteriske olier er bare et “ must have “ for alle alternative personer. Det er en fantastisk bog hvor alle kan forstå alt hvad der er skrevet i den. Jeg har længe sukket efter lige sådan et værktøj, til at hjælpe med at formidle de dejlige doterra olier ud i almindelige hjem ❤️.”

∼ Berit

 

Duft dig glad er en rigtig god bog om æteriske olier og om hvordan man kan bruge den. Jeg har lært meget af den og bruger bogen hver dag.

Diffuser blandingerne er rigtige gode.”

∼ Pia 

 

“Jeg har  købt din bog Duft dig glad med æteriske olier, dejligt så med den viden du videre giver. Den kan bestemt bruges og anbefales.”

∼ Birgit

 

 

heidie Kosiara anmeldelser

Læs mere om bogen Duft dig glad

Læs mere om en Magic session

Læs mere om Heidie Kosiara

 

Følg mig på Instagram