Duft dig glad med æteriske olier

Dufte fremkalder minder, stemninger og sindstilstande.

Dufte påvirker dig ubevidst, endda meget mere end du måske er klar over.

Duft er ikke blot dufte, de er og kan så meget mere. 

Dufte vækker en følelse og en reaktion i dig. Denne ubevidste reaktion kan du bruge kontruktiv til at skabe en forandring i din hverdag. 

Når du har læst min bog Duft dig glad med æteriske olierkan du bedre navigere i dine følelser. Du har fået en masse indsigter og reskaber som du kan bruge i hverdagen. 

Du kan udgå de store humørsvingerne, få ro på tankerne og derved få mere overskud. 

Alt det kan du lære om i bogen Duft dig glad med æteriske olier

 

 

Vidste du at …

Duften fra den æteriske olie Wild Orange vækker følelsen af  glæde, lethed og overflod på alle planer?

Mens Peppermint med sin rene og opkvikkende duft støtter dig i at gøre det, som giver dig et glædesfyldt hjerte?

Aromaterapi er terapi for sjælen

Heidie Kosiara Duft dig glad

Når du dufter til æteriske olier, påvirkes amygdala i din hjerne. Det er centeret for følelserne, det er der din følelsesmæssige adfærd og dine reaktionsmønstre ligger lagret. 

Amygdala beskytter dig på godt og ondt. Den bestemmer, alt efter hvad dine tidligere erfaringer er, om du reagerer med usikkerhed, frygt, tvivl eller med tillid.

Amygdala påvirkes med duft på under 25 sekunder. 

Med aromaterapi kan du skabe nye reaktionsmønstre, så du ikke længere er påvirket eller kontrolleret af fortidens oplevelser. 

Køb din bog her og få den signeret 

 

Bestil bog

Om bogen Duft dig glad med æteriske olier 

 

Er du nysgerrig på hvordan du kan bruge æteriske olier til at få en bedre hverdag?

I bogen beskrives 41 lækre æteriske olier og deres positive indvirkning på dine følelser samt hvordan du kan bruge aromaterapi i din hverdag til at håndterere hverdags udfordringer. 

”Duft dig glad med æteriske olier” er skrevet, så den er let læselig for alle, hvor den giver brugbar indsigt i, hvor unik en krop du har. Du får viden om hvordan og hvor meget dine tanker og følelser påvirker din krop, og hvordan du med æteriske olier kan hjælpe hele din familie.

Du får indsigt i hvilke olier, jeg oplever, er optimale at bruge for at understøtte f.eks. en bedre søvn, mere overskud og mere glæde i hverdagen.

Sådan bruger du æteriske olier 

 

Æteriske olier af  høj ren kvalitet påvirker ved indånding din hjerne og tanker på under 25 sekunder.  

Smøres Lavender i nakken, over hjertet, på indersiden af håndleddet eller under fødderne, så vil det skabe forskellige oplevelser hos dig.

I Duft dig glad lærer du hvordan du finder den bedste måde at bruge æteriske olier og hvilke olier som du optimalt kan bruge for at skabe en endnu bedre hverdag.

Når følelserne bliver for intense

Er du bevidst om, at du har om en tilbagevendende følelse eller adfærd, så kan du med stor gavn bruge bogens oversigt over følelser og adfærd.  Duft dig glad indeholder en oversigt med +100  følelser, der udfordrer dig eller dit barn.

I oversigten findes forskellige forslag til, hvilke æteriske olier der kan hjælpe dig, hvis du føler dig overvældet, skuffet, vred, såret, eller kæmper med dårligt selvværd.

Med ”Duft dig glad” kan du hjælpe dig selv eller din familie til at ændre de steder, hvor der er tilbagevendende konflikter eller ting, som dræner jer som familie.

 

Bestil bog

 

”Som særligt sensitiv kender jeg til de udfordringer, der er både som sensitivt barn og som voksen. Jeg ved, hvor overvældende verden kan være, når alting opleves stærkere og dybere end hos mange andre. 

Som empat behøver jeg ikke længere at mærke andre mennesker så dybt, at deres følelser og fysiske smerter bliver til mine. Jeg kan nemmere forblive i min egen energi uden at blive påvirket af andres.

Med olierne har jeg skabe et kærligt fundament af indre ro,  og glæde.
Heidie Kosiara

 

Duft dig glad med æteriske olier anmeldelser

Glade læsere skriver:


Denne bog er intet mindre end fantastisk.

Jeg var helt blæst bagover af alle de dejlige redskaber og beskrivelser der er i bogen omkring æteriske olier.

Jeg må i sandhed sige at denne bog indeholder en del af de redskaber jeg altid har manglet som særlig sensitiv for at kunne give mig selv og mine omgivelser det bedste af det bedste ift. sundhed og velvære.

Køb bogen og læs den, du vil ikke blive skuffet.

Det lover jeg😊
De bedste og varmeste anbefalinger herfra💕

Kristina

 

 

Bogen du vil elske at have – intet mindre.

Bogen der en “must have” for alle, der elsker æteriske olier, og som ønsker en dyb indføring i, hvordan du kan dufte dig glad.

Bogen er skrevet i et sprog, så alle kan være med, og den indeholder SÅ meget brugbar viden. Den har både viden om, hvordan de æteriske olier påvirker din hjerne og krop og masser af konkret viden om de forskellige æteriske olier.

Jeg har selv brugt æteriske olier i 6 år, men denne bog, tog min viden et niveau højere. Jeg fik masser af aha oplevelser, og er du som jeg en særlig sensitiv type, så vil du elske denne bog.

Anni Rønnow

 

Heidie er rigtig god til at forklare hvad olierne kan bruges til, hvorfor olierne påvirker både krop og sind hvordan man bruger dem og ikke mindst er der nogle rigtig gode oversigter over hvad den enkelte olie gør for dig.

En meget nem tilgængelig bog, som tager dig ud på en spændende rejse.

”Duft dig glad” kan du ikke låne – for du bliver simpelthen nødt til at eje den .

Det gør du, fordi du for fremtiden får brug for at slå op i den, hvis du bliver overvældet, får svært ved at sove eller at det andet, som olierne kan hjælpe med.

Jeg giver bogen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

@readtravellife

 

Bogen sælges fysisk følgende steder

Hos mig, hvor du får en lille hilsen med fra mig i bogen. 

Har du lyst til at stå med bogen i hånden, så kan du også købe Duft dig glad med æteriske olier hos Arnold Busk &  hos Bog & Ide´

Den kan købes på forskellige online sites.

Duft dig glad med æteriske olier ligger biblioteker rundt omkring i Danmark. 

Blandt andet i Egdal, Sønderborg, Aalborg, Herning, Randers og Hørsholm.