Æteriske olieblends

Jeg elsker de æteriske olier hver for sig, men sammen skaber de en helt specielt magi.

Magi ved at de æteriske olier gå dybt ind i dit mindset, hvor de blidt forløser de tanker eller den energi som du enten ønsker at fremkalde eller ændre.

Har du brug for at slippe selvkritik, eller tankemylder og ændre det til indre ro og glæde?

Skab forandringer med lethed 

Er du et sted hvor du har lyst til et kærligt puf i en ny retning, uden helt at vide hvad du vil eller hvordan du når derhen, men med tilliden til, at der skal noget nyt til. Der skal ske et skifte inde i dig for at komme et skridt nærmere det, som en del af dig venter på.

Ønsker du at skabe en forandring i dit liv uden at det skal være svært, hårdt eller tage lang tid, så er de æteriske olieblend vejen til mere lethed, mere glæde eller indre ro.

Du skal blot dufte til dit blend, smørte det på kroppen og så er din proces og forandring sat igang.

Er du klar et at skabe en bedre hverdag?

Dit olieblend arbejder med din energi og dit mindset, hver gang du bruger det. Det arbejder med dig i din underbevidsthed, samtidig med at det arbejder på dit adfærdsmønstre og med dine tanker og følelser.

Du blive klogere på dig selv. Du vil i ved at bruge dit olieblend slipper uhensigtmæssige blokeringer og adfærdsmønstre og vil gå dybere i din naturlige energi.

Du vil opleve at have mere selvværd og selvtillid. Du vil mærke at du står stærk i dig selv. Der hvor den feminine energi udspringer fra.

 

 

Feedback fra kunder

“Tusind tak for olieblendet og ordene til blendet. Igen rammer du helt plet i forhold til hvad der sker i mit liv. Jeg er spændt på at opleve, hvad de skaber i mig. ”

“Heidie, jeg kunne spise/bade i dit blend. Dufter himmelsk. Blødhed og femininitet er de ord som dukker op.”

“Heidie er fantastisk, hun ved hvad hun laver og det virker

Eva

 

“Helt utroligt og fantastisk hvad de olier kan hjælpe med.
Jeg er så positivt overrasket og taknemlig. Jeg giver Heidie og hendes olierblends 5 ud af fem stjerner.

Mette Maria Tarp