Soul realignment

Under en Soul realignment session får du indsigt i dit unikke blueprint. Vi trækker himlen ned på jorden, så du kan få indsigt i hvad der på sjælsplan er dig.

Du får viden om hvem du er på sjælsplan. Hvad der er din helt unikke sjælsgaver og hvordan du kan bruge dem til at skabe et meningsfyldt liv med mere lethed og flow i dit liv.

Da din sjæl blev skabt, blev den sammensat af en række kvaliteter. Disse kvaliteter  bestemmer din adfærd, hvad der er dine helt naturlige styrker og hvad der kan være dine udfordringer.  En styrke kan være  at “se” ting, mønstre og sammenhænge, som andre ikke kan se på samme måde som dig. En sjælsgave som handler om at du har noget helt unikt som du skal dele med verden gennem din stemme.

De kvaliteter fortæller dig hvad du trives med og hvad der dræner din sjæl. Summen af disse kvaliter og din sjælsgave er dit sjælsblueprint.

 

Soul realignment Heidie Kosiara

Hvad er Akasha arkivet

 

Forestil dig at er findes et kæmpe bibliok, med informationer om alle de beslutninger og valg som du har truffet. Der ligger også viden om de unikke medfødte kvaliteter som du har og om du har uhensigtsmæssige kontrakter som skaber støj i din hverdag.

 

Skab lethed med en soul realignment session

Jeg åbner op for soul realignment sessions i september 2023

Book session