Soul realignment

Under en Soul realignment session får du indsigt i dit unikke blueprint. Vi trækker himlen ned på jorden, så du kan få indsigt i hvad der på sjælsplan er dig.

Du får viden om hvem du er på sjælsplan. Hvad der er din helt unikke sjælsgaver og hvordan du kan bruge dem til at skabe et meningsfyldt liv med mere lethed og flow i dit liv.

Da din sjæl blev skabt, blev den sammensat af en række kvaliteter. Disse kvaliteter  bestemmer din adfærd, hvad der er dine helt naturlige styrker og hvad der kan være dine udfordringer.  En styrke kan være  at “se” ting, mønstre og sammenhænge, som andre ikke kan se på samme måde som dig. En sjælsgave som handler om at du har noget helt unikt som du skal dele med verden gennem din stemme.

De kvaliteter fortæller dig hvad du trives med og hvad der dræner din sjæl. Summen af disse kvaliter og din sjælsgave er dit sjælsblueprint.

 

Soul realignment Heidie Kosiara

 

Tusind tak for en fantastiks Akasha reading. det gav så meget mening. Jeg er dybt imponeret – ja, jeg er nærmest mållød, idet du jo ikke fik nogle stikord, men kun mit navn og fødselsdag/år. Det har allerede nu givet mig meget glæde, at kunne se, hvorfor jeg har reageret, som jeg har i mange af livets situationer. Du ramte SÅ meget plet.

Jeg glæder mig over at jeg kan lytte til sessionen igen og igen, som jeg lyster – så også kæmpe tak for det.”

~ Jeanette

Hvad er Akasha arkivet

 

Forestil dig at er findes et kæmpe sjæls bibliotek.

Dette bibliotek er fyldt med informationer, om alle de beslutninger og valg, som du tidligere har truffet. I dit sjælsbibliotek er der en masse informationer, som er dine uafsluttet sjælshistorier.

I en Soul realignment session får du adgang til de liv, hvor du har lavet kontrakter, har truffet uhensigtsmæssige valg, eller afgivet løfter der, skaber støj i din nuværende hverdag. Det er din karma, som er din livslange mønstre.

I Akasha arkivet ligger der også informationer om hvilken sjælgruppe du kommer fra, som giver indblik i hvordan du lever i liv i kontakt med din sjæls essen. Hvilket sjæls energicenter, der er dit primære. Når du lever dit liv fra dette energicenter, så vil du opleve en hverdag og et liv med lethed og trivsel.

Din sjæls vibration og bevidsthedniveau.

Der ligger en stor mængde viden og indsigt om ar, sår og karma som bremser dig i at udleve dit nuværende liv med mest muligt flow og lethed.

Skab lethed med en soul realignment reading

I mine soul realignment readings er der altid clearinger med, således at du og din sjæl får afsluttet uhensigtsmæssige tankemønstre og adfærd, som begrænser dig i at folde dit sjæls potentiale ud.

Du kan i et tidligere liv have givet et løfte til en som du elskede om at I sammen skulle bære på byrden af kæmpe eller have lavet en soulmate kontrakt som gør at kærlighedslivet støjer idag.

De ar, sår og løfter som du har med fra tidligere liv – cleares i Akasha Arkivet.

 

Pris 1800 kr.

Book session

Feed back fra en Soul Realignment session

“Tusind tak for en fantastisk læsning og Soul Realigment session.
Der er gået et par dage nu, og kan allerede mærke en forskel, både humør, energi og meget mere glæde i min hverdag og mere ro i mit hovede og krop  🥰 alting føles meget lettere end nogensinde før.
Du ramte plet på alle områder, tak for healing og snakken omkring mine sjælshistorier. Mange brikker er faldet på plads i mig.
Det betyder mere end du aner.  🙏🏻
~ Lisbeth R

 

Under noter skriver du dit nuværende navn – dit fødenavn, fødested, dato, måned og år. Du kan også skrive hvilke tema du gerne vil have belyst under vores session så ledes vi åbner de “rette” sjælshistorier.

Skriver du ikke et tema – så får din sjæl lov til at bestemme hvad det er at vi samme skal tale om og cleare i dit Akasha arkiv.

Når du booker din Soul Realignment session, så begynder energien allerede at arbejde i og omkring dig.

 

Book en hus rensning

 

Er du ikke længere et energetisk match til dit hjem, så book en husrensning.

Pris 800 kr.

Book husrensning

 

Det er også muligt at rense dit hjem fra Akasha akrivet, faktisk er det noget af det mest powerfuldt of effektive jeg har prøvet.

Det er godt at få lavet en husrensning, hvis du oplever meget uro, oplever mange konflikter i hjemmet eller hvis dit hjem “larmer”. Eller hvis du tilbagevende møder følelser som fx. lavt selvværd eller tvivl selvom det er temaer som du allerede har arbejdet med.

 

Når du booker din Hus rensning, så skal du i noter skrive din adresse og dit tlf. så ringer jeg dig op på det booket tidspunkt og fortæller dig, hvad jeg fandt af “energetisks støj” i dit hjem.

Min egen oplevelse med at få renset mit hjem via Akasha arkivet.

“Vi havde en energiportal i vores hjem, der blev aktiveret inde i vores hus, da vi for mange år siden byggede til.

Uagtende hvad jeg gjorde, var der bare en tung lugt i det nye rum og jeg skulle hele tiden sørge for at skabe “ro” i vores hjem. Det føltes nogle gange, som jeg stod midt på en energetisk hovedbanegård. Gennem tiden er der flere, der har været ude for at rense vores hus, men det holdte kun i kort tid. Efter kort tid, så var der igen uro. Det var som om, vi alle stod i en energtisk hvirvelvind, hvis jeg ikke selv gjorde noget hver dag for at stabilisere energien.

Idag og nu mange måneder efter – så er der RO – energetisk stilhed. Lugten, som jeg har kæmpet med i mange år, er fortsat også helt væk.

Grunden som vores hus ligger på har være brugt til kampe. Så hver gang jeg mærkede energi under vores hjem, så var der en meget tydelig kamp-energi. Jeg mærkede vrede, had og kunne nærmest høre råb og skrig.

Vi er alle meget nemt påvirkelige af energi i vores hjem, så efter husrensningen, og set tilbage, så kan jeg se hvor meget vi alle var påvirket af den energi.  Idag er der kommet meget mere ro på hos os alle. Der er heller ikke længere behov for at jeg dagligt bruger tid på, at stabilisere energien i vores hjem.”