NY BOG Duft dig glad helt ind i sjælen

Duft dig glad helt ind i sjælen

 

Mød min nye bog Duft dig glad helt ind i sjælen. Det er en bog om æteriske olier og om forbundethed med sjælen. Min bog Duft dig glad helt ind i sjælen. inviterer dig på en rejse. En rejse ind i dig selv og oliernes verden.

Alt i livet er en rejse og i en evig udvikling. I min forrige bog “Duft dig glad med æteriske olier”, åbnede jeg en dør på klem og gav et lille et sneak peak ind i de æteriske oliers verden.

Efter jeg skrev den første bog, har jeg længe følt mig kaldet til at formidle de næste lag af det, jeg sanser, at æteriske olier skaber. Samtidig kaldte bogen på, at vi alle skulle længere ind i os selv, mærke tilstanden i det indre, møde vores indre børn med kærlighed. Møde os selv som voksne med blidhed og accept, for at transformere det glemte med lys og kærlighed.

Bogen skulle ikke længere kun handle om olierne. Koblingen mellem kroppen, olierne og sjælen var uundgåelig. Bogen ”Duft dig glad helt ind i sjælen” fik sin form.

Mit ønske med at skrive denne bog til dig handler om at give dig flere muligheder for at skabe et glædesfyldt liv. Et liv med sjæl, hvor du lader dig guide ud på dit livs eventyr. Det er mulighederne, magien og sjælen, vi folder ud i denne bog. Du inviteres med på min rejse, samtidig med at du tager ud på dit eget eventyr.

 

duft dig glad helt ind i sjælen

 

Bestil bog her

 

Pris 299 kr. inkl. fragt

Skab ro i amygdala med dufte

Når du dufter til æteriske olier, trænger duftmolekylerne op igennem din næse og op i det limbiske system og amygdala, som er placeret i storhjernen. Dette område i din hjerne har betydning for din hukommelse og for dine følelser.

Amygdala regulerer dine følelser og sender signaler videre til din krop om, at du er i fight-flight mode eller om du er i ro. Er du i fight-flight mode, oplever du det fx. som vredesudbryde, stress, frygt, tankemylder eller angst.

Reaktionen på det ydre får amygdala til at udsende stresshormoner, som igangsætter reaktioner i kroppen fx. hjertebanken, ekstra påpasselighed og mere pres på dit blodtryk.

Ønsker du at slippe tankemylder og åbne op for indre ro, kan du over en periode dufte til kombinationen af Lavender og Wild Orange. De to æteriske olier vil via deres duftmolekyler sende informationer til det limbiske system og amygdala om at du er tryg.

Det limbiske system og amygdala reagerer efterfølgende ved at sende signaler videre ud i din krop om, at du er tryg. Pulsen falder igen. Hjernen og kroppen slipper sin fight-flight mode og får igen adgang til alle de resurser, som kroppen har brug for, så din hukommelse, dine muskler og organer virker optimalt.

Duft dig glad helt ind i sjælen

 

Diffuser-blends er, set med mine øjne, optimale til at åbne op for at lave en ændring i dine tanker eller til at bruge i dit hjem for at skabe en ønsket stemning. En diffuser, som står og spreder aromaen i rummet, er fantastisk til at skrue op eller ned for følelserne.

Kommer familien stresset hjem fra arbejde, er det skønt at lave et afslappende eller glædesfyldt blend, som står og spreder den stemning i hjemmet.

Når du diffuser eller dufter til en olie, påvirkes det limbiske system i din hjerne inden for meget kort tid. Derved påvirkes også Amygdala, som styrer din følelsesmæssige reaktion.

Du flytter bevidst din følelsesmæssige tilstand væk fra frustration og utryghed, fordi du ikke har følt dig set og hørt. Det vil påvirke resten af din dag positivt. Du vil bruge mindre mental energi på det, som er sket, dit nervesystem vil slippe fight-mode, din krop vil være roligere, og du vil sove bedre, fordi, du slutter dagen på en mere positiv måde.

Diffuser blend fra Duft dig glad helt ind i sjælen

Happy Life

1 dråbe Spikenard

1 dråbe Lime

1 dråbe Tangerine

1 dråbe Spearmint

 

Du kan diffuse blendet, når du ønsker at skabe et liv med fokus på glæde, tillid og taknemmelighed.

Spikenard fylder dig med taknemmelighed og overflodsenergi. Lime samler dig i nuet og skaber en mindfuld tilstand. Tangerine vækker spontaniteten og glæde. Spearmint hjælper dig med at slippe frygten og skruer op for selvtilliden og modet til at skabe et lykkeligere liv.

 

Læs mere om Duft dig glad helt ind i sjælen på www.duftdigglad.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.