Gratis

Velkommen til min side med gratis materiale til dig

 

Det er simpelhen fra mig til dig.

Jeg elsker at dele ud af min viden og indsigter om at leve et godt liv særligt sensitive og hvad der skal til for at skabe hverdags trivsel. Jeg kalder det ofte hverdags magi, for det er den du har evne til at skabe i hverdagen som særligt sensitive. Det er blot noget som først skal læres og derefter mestres.

 

Guidede meditioner fra mig til dig

Lyt til de gratis guidede meditationer som jeg har lavet til dig, jeg håber du vil nyde dem. De er korte, så de er nemme at integrere i din hverdag.

Åndedættet og Pausestund

Rens dit energifelt – guidet meditation til særligt sensitive

 

Miniguiden – De 6 bedste æteriske olier til at skabe indre ro

 

Mit gratis nyhedsbrev er til dig som sensitiv kvinde som gerne vil lære mere om  hverdags trivsel. Krydret med personlig udvikling, styrket mindset og ikke mindst æteriske olier, der styrker ”DIG” i din hverdag.

Du får viden til nemmere at håndtere dine tanker, følelser, emotioner gennem din reneste sans – nemlig lugtesansen.  Til det formål er æteriske olier intet mindre end geniale. De er en life changer og har allerede været det for for mig selv og for mange af mine klienter.

Er du parat til at skabe forandringer og gå endnu mere i retningen af det liv du drømmer om – så skal du i gang med en indre selvkærlig oprydningsproces.

Får at få overskud til at oprydningsprocessen, så skal den indre ro findes først, det hjælp jeg dig med.

Du kan få fat i materialet med det samme, som har hjulet mange andre sensitive kvinder med en masse aha oplevelser og indsigter i hvorfor hverdagen tidligere var hård og drænende.

” text=”Få mini Guiden ” ]

Vi ses i din mailboks

 

Den ultimative guide om æteriske olier 

I guiden giver jeg dig en grundviden omkring de æteriske olier samt lidt dybere indsigt i, hvorfor rigtigt mange mennesker er så begejstret for de skønne olier – specielt særligt sensitive mennesker.

Jeg elsker at det er simpelt, ligetil og at det er en unik indgang vinkel til at skabe en bedre hverdag med meget mindre stress og jag.

Med guiden inviterer dig til at få et dybere indblik i den magiske verden af muligheder som de æteriske olier skaber.

Guiden udkommer ultimo November

Livesteams med insider viden om æteriske olier

Få dybdegående viden og indsigt i, hvordan du bruger æteriske olier i din hverdag som særligt sensitiv. Som støtte i din personlig udvikling, som støtte i dine meditations praktis og udvikling af din hverdags spiritualitet.

Der vil være gratis livestreams med opløsning af gamle temaer med støtte fra de æteriske olie.

Facebook gruppe – du får adgang til gruppen her under.

Duft dig til mere glæde med æteriske olier 

 

Kommer snart – ny freebie

Heidie Kosiara´s nyhedsbrev er for dig som sensitiv kvinde, som virkelig at få en højere livskvalitet.

Det er for dig, som ønsker at lære hvordan du bruge dine sanser og bruge din sensitivitet som din styrke.

Du får hver uge en mail fra mig med inspiration til, hvordan du skruer op for din livsglæde, skruer op for din klarføling og din intuition. Du får små nemme trin for trin videoer, tips, tricks til som gør livet nemmere og sjovere ved at bruge den energibevidsthed som du har adgang til som sensitiv.

Du får desuden små lækre insider tips fra mine Magic sessions med masser af konkrete redskaber til, hvordan du kan komme tættere på et magisk liv som særligt sensitiv kvinde

Når du tilmelder dig en af mine freebies, så tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor du får nye tips, ideer og indsigter i mine brevkassespørgsmål m.m.

Du kan ALTID afmelde dig nemt igen – jeg ønsker kun at dele min viden med dig og undervise i alt det jeg erfaring ved booster selvkærligheden og øger livsglæden for særligt sensitive.

 

 

Få et personligt råd  ved at skrive til min brevkasse.

Heidie Kosiara gratis inspiration særligt sensitive

Følg mig på Facebook 

Følg mig på Instagram

Følg mig på YouTube