Velkommen 2021 og til en ny årsenergi.

Hvordan ønsker du at dit liv skal være i 2021?

Ja tro det eller ej, så har du en stor medbestemmelse og indflydelse på det selv.

Hvis du kan vælge, hvordan ønsker du at 2021 og de kommende år skal være for dig som sensitiv kvinde.

Ønsker du at MÆRKE:

Grounding

Mere lethed,

Frihedsfølelsen,

Mere selvkærligehed,

Mere nærvær og kærlighed

Alting er energi, så mærk energien, fornemmelsen og vibrationen af det, som du ønsker at opleve og skabe i 2021.

Det er din allerstørste styrke som sensitiv, din evne til at mærke og sanse.  Det er også din største forbandelse, hvis ikke du har lært at forstå energien bag det som sker i og omkring dig.

Har 2020 været et svært år som sensitiv?

Året 2020 har vist en masse skygger, vist begrænsninger og gamle overbevisninger, så det har været en ekstra hård periode hvis du er sensitiv.

Det har været et år med masser af følelser – nok flere negative end positive. Som sensitiv har du har både skulle navigere i dine egne tanker og følelser samtidig med at du har skulle forholde dig til dags- måneds- og den kollektive energien.

Der har været rig mulighed for at mærke alt det gamle, det som ikke længere skal med. Den ene skygge, efter den anden skygge er hevet frem i lyset. Intet har fået lov til at vente til senere, intet har længere kunnet skjules.

Der har været rig mulighed for at møde frygten, tvivl, sorg, frustrationer, vrede, afsavn, ensomhed m.m.

Til trods for alle følelserne og den meget intense energi, så ha rigtig mange sensitive også nydt de ekstra pauser, afstand, færre sociale arrangementer, mere hjemmearbejde.

Intet har været skidt uden at det har været godt for noget andet. Der har været masser af muligheder for indre transformation på allerhøjeste plan.

Gaven til dig som sensitiv har i 2020 har været muligheden for at finde dig selv på et dybere plan. Mærke efter hvad føles rigtig for dig, at stå stærkere i dig selv i en kaotisk verden.

2021 kommer med ny energi

Noget nyt er på vej. Et nyt år og dermed også en ny energi.

Denne energi påvirkes du af som sensitiv. De ord som du får med her fra mig, kan du med god gavn bruge som

2021 kommer med en tju hej energi, hvor der er fuld fart på, fortsat med et stort behov for et indre “tungen lige i munden” arbejde.

Der ligger en frisk “håret tilbage” energi i 2021, med risiko for, at det hele kører så stærk, at du lidt rundforvirret lige pludseligt står et helt andet sted, end du planlagde. 2021 kommer med et krav til dig om at tilvælge EMBODIMENT, altså at du er tilsted her og nu og giver dig selv lov til at mærke din krop og skabe med din krop.

Du skal fra hovedet, tankerne og hjernens røver-historier og ned i din krop. Du skal hverdag sige hej til dit hjerte og mærke hvad du kan gøre og være for at skabe det liv som du drømmer om.

Fremadrettet handler det om at du tør åbne op. Åbne op for dig, for tilliden, for trygheden i, at DU er på rette vej – selvom vejen opleves som usynlig. For at modtage mere, så skal du dele mere af dig.

Du skal turde være og vise den person du er helt dybt indeni. Den som du er født til at være – uden begrænsninger, uden definitioner, uden frygt for fordomme og …..

Det handler om den energi du er, den energi du sender ud og den energi, som du mødes med af andre.

Det kommer fra dit indre, det kommer fra din fysiske krop.

 

I det kommende år får du muligheden for at udleve det modsatte af hvad mange mennesker har gjort i 2020. Sikkert fortsat på en anden måde end før 2020. Intet bliver nemlig som før.

Er du parat til noget nyt?

Året har bidt sig fast i mange mennesker, mange er bange, har 2020 også ramt dig?

Alt hvad du har oplevet ligger lagret i din krop, i din energi krop og i din hjerne.

Ja faktisk er din krop skraldespand for dine følelser – blandt andet for dårligt selvværd. Dine følelser sætter sig som en hukommelse af usynlige aftryk i din krop.

Hvad har været din tilbagevendende følelse?

Tillid,

Sorg,

Frygt,

Angst,

Glæde,

Magtesløshed

 

Lær at forstå din energi. Svaret ligger i din krop

 

Lige meget hvad det har været for følelser, så sidder de i din krop og begrænser dig. Disse følelser sidder som usynlige aftryk i din krop. De ligger som ubevidste programmeringer og tankemønstre som styrer din grundvibration.

Altså er din grundvibration frygt, sorg, tillid, eller noget helt andet.

Fremadrettet bliver du endnu bedre til at manifestere det som du tænker og føler. Altså du skaber det du tænker, du skaber mere af det som du føler.

 

Så der bliver et stort behov for tungen lige i munden i det kommende år. Specielt fordi at 2021 inviterer dig ind i modpolen af det, som du har oplevet i 2020 energien, hvor der får mange har været udfordringer i at finde den følelsemæssige balance mellem yderpolerne og endnu mere udfordrende at rumme andres følelser og valg.

 

Er du parat til at ryste gamle begrænsninger og overbevisninger væk, slippe undertrykte følelser eller gamle følelser som er kommet op til overfladen og ikke helt vil slippe.

Energi sessions for dig sensitiv kvinde

En Magic session er healing med ord, understøttet af min energi. Det er krops- og energiterapi på allerdybeste plan og en fantastisk indgangsvinkel til at slippe det, som du ikke længere skal bære rundt på.

Under en Magic session sætter du retningen. Din energi og din krop viser vejen for forløsning og healing. Mine ord og energi hjælper dig til at slippe de usynlige aftryk, så du gennem din krop og energi tiltrækker det som du drømmer om.

Det er hverdags magi

Svaret ligger i din krop

 

“ Heidie kan trylle, jeg sir´det bare. Jeg har prøvet to fantastiske Magic online sessions med Heidie og det er ikke mine sidste sessions, som jeg booker hos Heidie.

Jeg synes det var så skønt, at jeg kunne ligge hjemme i min egen seng, med mit headset på, lukke mine øjne og bare mærke energien, ordene og healingen der kom direkte fra Heidie.”

Helle 

Læs mere om hvad Helle og andre sensitive kvinder siger

 

 

Heidie Kosiara energiterapi om Heidie Kosiara

Når forandring gør ondt, hvad så?

Tør du være sårbar?

 

Følg mig på YouTube

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.