Om mig

Hjertelig velkommen til min hjemmeside med min indgangsvinkel til, hvordan du kan skabe et skønt liv som sensitiv kvinde og som sansestærk.

 

Jeg hedder Heidie Kosiara

Jeg er en sensitiv kvinde med et stort følsomt hjerte, fuld af mod på livet og alle de spændende muligheder som ligger og venter.

Jeg ved dybt inde i mig at jeg er født til at skabe en bedre verden for sensitive mennesker.

Jeg arbejder med sensitive kvinder og børn som kæmper med mindreværd, sorg, ængstelighed, tankemylder eller som har en krop som smerter.

Jeg tilbyder dig

Jeg tilbyder dig som sensitiv kvinde eller mor, muligheden for mærke dig selv.

Mærke essensen af din egen energi, dit lys og den kærlighed som er inden i dig. Mærke den indre ro og letheden som er i dig når du slipper følelsesmæssige byrder. 

Jeg hjælper dig til at se sammenhænge mellem det du har oplevet i dit liv og der hvor du er idag.

Jeg hjælper dig til at bruge dine styrker og at slippe de begrænsninger som du har fået med dig igennem dit liv. 

Jeg tilbyder dig at mærke hvordan du med lethed, kan træde ud i verden som sensitiv kvinde – uden skyld, dårligt selvværd eller dårlig samvittighed.

Hvem er mine sessions for:


Mine sessions er til dig, som tror på, at ikke alting kan forklares og at der er mere mellem himmel og jord end øjet kan se. 

Mine sessions er til dig, som mærker andre mennesker og som ønsker redskaber til, at være i blandt andres energi uden at blive drænet

Mine sessions er til dig, som ikke længere vil gå på kompromis med din indre trivsel i hverdagen

Mine sessions er for dig, som mærker at der er noget indeni, som har brug for at blive forløst, så du kan stå endnu stærkere i dine egen energi

Mine sessions er for dig, som ved at du sår på sjælen som skaber udfordringer i hverdagen.

Mine sessions er for dig som er KLAR til forandring og som er done med at bære rundt på traumer og følelsen af mangel eller at være forkert. 

 

 

 

For en del år siden mærkede, at den måde jeg levede mit liv på, gjorde at jeg ikke oplevede glæde helt ind i mit hjerte.

Noget var forkert for mig, en stor del af mig manglede.

Min krop var i voldsomme smerter og jeg havde ondt indeni.

Jeg vidste ikke hvad der manglede, men da jeg tog uddannelse som kinesiolog opdagede jeg, at jeg har en medfødt evne til at kommunikere med kroppe.

Idag har jeg fundet ud af, at jeg er Body whisper– det er min genizone at afkode hvad kroppe siger. At opløse gamle smerter, udtjente og  uhensigtsmæssige adfærds mønstre. 

Kroppe fortæller mig, hvor de har ondt enten fysisk eller i sjælen.

Kroppen viser mig vejen til at du med lidt støtte kan slippe det, som dræner eller gør ondt. Slippe det som har givet dig sår på sjælen eller uhensigtmæssige adfærdsmønstre.

Empat – evnen til at mærke andre 

Jeg er født empat, som betyder at jeg mærker og sanser på min egen krop, hvordan at andre mennesker har det.

Hvad betyder det?

Er jeg i et lokale hvor der er en stemning af stress eller ængstelighed, eller en person har ondt i kroppen, så mærker jeg det lige så nemt som var det mit eget.

Det har jeg først lært som voksen, så i rigtig mange år, der var jeg i både fysisk og følelsemæssig mistrivsel.

Min egen personlige udvikling som sensitiv og min rejse har jeg brugt en årrække har jeg energi og tid på at lære hvad det vil sige at kommunikere med kroppen.

Da jeg ikke har fået den viden ind i min barndom, så havde jeg brug for med min hjerne at forstå hvad det var, at jeg helt automatisk gjorde.

Derefter skulle jeg lære at navigere udenom hvad jeg mærker og sanser, således at min krop og jeg ikke hele tiden er på overarbejde.

En af de helt unikke gaver jeg har opdaget at sensitive har, er evnen til at ændre energien i krop og sind med lynets hast. Slippe med lethed, genskabe balancen og den indre ro.

Den viden og indsigt er essensen af det, som jeg underviser og støtter andre sensitive til at kunne udleve.

At slippe samtidig med at  forholde sig neutralt til den energi og stemning de er i, uden at blive påvirket af det.

Æteriske olier blev på mange måder min redning

 

Æteriske olier er en kæmpe gave til sensitive mennesker. De rene æteriske olier har hurtigt en positiv effekt på grund af oliernes høje energi og vibration.

indre ro med æteriske oleir

 

 

 

 

Æterisk olier er min store passion og efter min opfattelse, så har alle mennesker – specielt sensitive god gavn af at dufte til æteriske olier.

Da jeg første gang mødte doTERRA æteriske olier, vidste jeg at det her var noget helt unikt.

 

Jeg bruge dem hverdag, til kropslig omsorg, til at navigere i følelserne en dag hvor alt er lidt ekstra intenst.

Til selvkærlig pleje at mit sind og min livsglæde.

Når jeg ikke når at på passet godt nok på mig selv eller hvis jeg ved at jeg skal være i situationer som kan dræne mig.

Det er nemlig en olie til alt.

Alt er energi

Jeg tror på at alt er energi.

Du er energi, din krop, dine tanker og følelse har en energi tilknyttet. Denne energi kan andet ændres.

Det du tænker og føler skaber din realitet. De mennesker som du overgiver dig med er et spejl på den energi som du ubevidst sender ud i verden.

Jeg tror på loven om tiltrækning og at det vi sender ud med vores energi, tanker og kropssprog er det vi modtager igen. Så jo mere vi er os selv, jo mere selvkærlige, omsorgsfulde, rummelige relationer og oplevelser vil vi også skabe.

 

 

 

 

Alt har en betydning

Jeg har en holistisk tilgang til livet.  Alt har en indvirkning på dit liv og din trivsel. Alt ligger lagret i din krop, så for at få svarerne, så må kroppen få taletid. 


Der skal være plads til det hele, alle følelser er tilladte, det er vigtigt for mig er bevidstheden om, at vi alle har et valg.

Intet er rigtig eller forkert.
Blot valg, som skaber mere eller mindre af det, som vi hver især ønsker os.

Jeg har selv gået vejen fra smertefuld krop, dårligt selvværd – til at have en boblende fornemmelse i kroppen af glæde og lethed.

En ny verden er åbnet op for mig som sensitiv og idag er jeg endnu mere mig selv end nogensinde før.

Den gave, det er at skabe i den feminine energi, vil jeg gerne dele med dig.

Er du til forandring, magi og har lyst til at skrue op for kærligheden til dig selv, så er du kommet til det rette sted. 


Jeg skaber i energien og du er hermed inviteret med.

Det kræver mod at skabe større forandringer i dit liv. At blive der, hvor det er gråt og det gør ondt inden i, kræve endnu mere.

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Du kan også følge mig her på Levlykkeligt.dk- Heidie Kosiara

 

I min fritid er jeg en del af bestyrelsen i HSP foreningen- foreningen af særligt sensitive, hvor jeg også afholder arrangementer m.m.

HSP foreningen for særligt sensitive