Om mig


Hjertelig velkommen til min hjemmeside med min indgangsvinkel til, hvordan du kan skabe et skønt liv som sensitiv kvinde.

 

Særligt sensitiv kvinde Heidie KosiaraJeg hedder Heidie Kosiara.

Jeg er en sensitiv kvinde med et stort følsomt hjerte, fuld af mod på livet og alle de spændende muligheder som ligger og venter.

Jeg tilbyder dig, muligheden for mærke dig selv, mærke essensen af din egen energi.

Jeg tilbyder dig at mærke hvordan du med lethed, kan træde ud i verden som sensitiv kvinde – uden skyld, dårligt selvværd eller dårlig samvittighed.

Jeg arbejder med kvinder og mænd som kæmper med mindreværd, ængstelighed, tankemylder. Kvinder og mænd, som på et tidspunkt er kommet til at miste sig selv et sted i livet. Skønne mennesker som har brug lidt kærlig støtte til at finde vejen tilbage, til at mærke hjertet og den indre glæde.

Jeg har en holistisk tilgang til livet.
Der skal være plads til det hele, alle følelser er tilladte, det er vigtigt for mig er bevidstheden om, at vi alle har et valg.

Intet er rigtig eller forkert.
Blot valg som skaber mere eller mindre af det, som vi hver især ønsker os.

Jeg har selv gået vejen fra smertefuld krop, dårligt selvværd – til at have en boblende fornemmelse i kroppen af glæde og lethed.

En ny verden er åbnet op for mig som sensitiv og idag er jeg endnu mere mig selv end nogensinde før.

Jeg leger, vender tingene på hovedet. Jeg inviterer dig til at se mulighederne og mærke den kraft, som er dybt inde i dig.

En af de helt unikke gaver jeg har opdaget at sensitive har, er evnen til at vende energien i krop og sind med lynets hast. Slippe med lethed, genskabe balancen og den indre ro.

Den gave, det er at skabe i den feminine energi, vil jeg gerne dele med dig.

Jeg skaber i energien og du er hermed inviteret med.


Mine sessions er for dig, som ikke længere vil gå på kompromis med dig selv.
Mine sessions er for dig, som tror på, at ikke alting kan forklares.
Mine sessions er for dig, som mærker andre mennesker og som ønsker redskaber til, at være i blandt andres energi uden at blive påvirket.

Hvad vil det skabe i dig at du står stærkt i din feminine energi.

 

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærligst

Heidie Kosiara

Du kan også følge mig her på Levlykkeligt.dk- Heidie Kosiara