Om mig


Hjertelig velkommen til min hjemmeside med min indgangsvinkel til, hvordan du kan skabe et skønt liv som sensitiv kvinde.

 

Særligt sensitiv kvinde Heidie KosiaraJeg hedder Heidie Kosiara.

Jeg er en sensitiv kvinde med et stort følsomt hjerte, fuld af mod på livet og alle de spændende muligheder som ligger og venter.

Jeg ved dybt inde i mig at jeg er født til at skabe forandringer.

Jeg er uddannet kinesiolog da jeg for en del år siden mærkede, at den måde jeg levede mit liv dengang, gjorde at jeg ikke oplevede glæde helt ind i mit hjerte.

Noget var forkert for mig, en stor del af mig manglede.  Jeg vidste ikke hvad, men, da jeg tog uddannelse som kinesiolog opdagede jeg, at jeg har en medfødt evne til at kommunikere med kroppe.

Jeg er født empat, som betyder at jeg mærker og sanser på min egen krop, hvordan at andre mennesker har det. Er jeg i et lokale hvor der er en stemning af stress eller ængstelighed, eller en person har ondt i kroppen, så mærker jeg det nemt som var det mit eget.

Det har jeg først lært som voksen, så i rigtig mange år, der var jeg i både fysisk og følelsemæssig mistrivsel. Min egen personlige udvikling som sensitiv og min rejse har jeg brugt en årrække har jeg energi og tid på at lære hvad det vil sige at kommunikere med kroppen.

Da jeg ikke har fået den viden ind i min barndom, så havde jeg brug for med min hjerne at forstå hvad det var, at jeg helt automatisk gjorde.

Derefter skulle jeg lære at navigere udenom hvad jeg mærker og sanser, således at min krop og jeg ikke hele tiden er på overarbejde.

Den viden og indsigt er essensen af det, som jeg underviser og støtter andre sensitive til at kunne udleve.

At forholde sig neutralt til den energi og stemning de er i, uden at blive påvirket af det.

 

Æteriske olier blev på mange måder min redning

 

indre ro med æteriske oleir Æterisk olier er min store passion, og efter min opfattelse, så har alle mennesker god gavn af at dufte til ætiske olier.

 

Olierne er altid en kærlig støtte når jeg ikke når at på passet godt nok på mig selv eller hvis jeg ved at jeg skal være i situationer som kan dræne mig.

Æteriske olier er en gave til sensitive mennesker da vi hurtigt positivt af olierne energi og vibration.

 

Alt er energi

Jeg tror på at alt er energi. Du er energi, dine tanker og følelse har en energi tilknyttet. Denne energi kan som alt andet ændres.

Det du tænker og føler skaber din realitet. De mennesker som du overgiver dig med er et spejl på den energi som du ubevidst sender ud i verden.

Jeg tror på loven om tiltrækning og at det vi sender ud med vores energi, tanker og kropssprog er det vi modtager igen. Så jo mere vi er os selv, jo mere selvkærlige, omsorgsfulde, rummelige relationer og oplevelser vil vi også skabe.

 

 

Hvem er mine sessions


Mine sessions er til dig, som tror på, at ikke alting kan forklares

Mine sessions er til dig, som mærker andre mennesker og som ønsker redskaber til, at være i blandt andres energi uden at blive drænet

Mine sessions er til dig, som ikke længere vil gå på kompromis med din trivsel

 

Jeg tilbyder dig

Jeg tilbyder dig som sensitiv kvinde eller mor, muligheden for mærke dig selv. Mærke essensen af din egen energi, dit lys og den kærlighed som er inden i dig. Jeg hjælper dig til at se og bruge dine styrker og at slippe de begrænsninger som du har fået igennem dit liv. 

Vi er nemlig alle født med masser af kærlighed, selvtillid, styrke og evnen til at skabe store forandringer.

Jeg tilbyder dig at mærke hvordan du med lethed, kan træde ud i verden som sensitiv kvinde – uden skyld, dårligt selvværd eller dårlig samvittighed.

Jeg arbejder med kvinder som kæmper med mindreværd, ængstelighed, tankemylder. Kvinder som på et tidspunkt er kommet til at miste sig selv et sted i livet. Mennesker som har brug lidt kærlig støtte til at finde vejen tilbage, til at mærke hjertet og den indre glæde.

 

 

Jeg har en holistisk tilgang til livet.
Der skal være plads til det hele, alle følelser er tilladte, det er vigtigt for mig er bevidstheden om, at vi alle har et valg.

Intet er rigtig eller forkert.
Blot valg som skaber mere eller mindre af det, som vi hver især ønsker os.

Jeg har selv gået vejen fra smertefuld krop, dårligt selvværd – til at have en boblende fornemmelse i kroppen af glæde og lethed.

En ny verden er åbnet op for mig som sensitiv og idag er jeg endnu mere mig selv end nogensinde før.

Jeg leger, vender tingene på hovedet. Jeg inviterer dig til at se mulighederne og mærke den kraft, som er dybt inde i dig.

En af de helt unikke gaver jeg har opdaget at sensitive har, er evnen til at vende energien i krop og sind med lynets hast. Slippe med lethed, genskabe balancen og den indre ro.

Den gave, det er at skabe i den feminine energi, vil jeg gerne dele med dig.

Jeg skaber i energien og du er hermed inviteret med.Det kræver mod og styrke at skabe større forandringer, at blive hvor vi er kan kræve endnu mere styrke.

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Du kan også følge mig her på Levlykkeligt.dk- Heidie Kosiara