Meditation til særligt sensitive

Meditationer er fantastiske til at bibeholde din indre ro som særlig sensitiv.

Det hjælper dig med at forblive tro over for det som du mærker og sanser, samtidig med at meditationer støtter dig i at du står stærkt i din egen energi.

En af de ting som de fleste sensitive har svært ved.

 

DINE TANKER SKABER DIT LIV

Dine tanker er blot tanker, men de skaber de handlinger som skaber dit liv. Så går du rundt med frygt tanker, så skaber du frygt baseret handlinger.

Guidede meditationer skaber en pause. En pause til at mærke dig selv og blive bevidst om dine tanker og følelser.

Jo mere du kan få øje på dine tanker og bytte dem ud med nogen, der rent faktisk nærer den du er, jo bedre en hverdag skaber du.

Meditationerne støtter dig i at heale de indre overbevisninger og følelser som skaber uro, tankemylder, overvældelse eller konfikter i din hverdag.

 

Mine guidede meditationer er mere end blot ord, de åbner op for et mentalt og fysisk energiskrifte. De er fyldt med healing og er skabt til dig som mærker og sanser. Meditationerne er til særligt sensitive, som ønsker noget særligt.

 

Oneness, er for dig som gerne vil slippe det som ligger ophobet i din fysike krop og i dit energifelt. Den er fantastisk til dig som nemt bliver påvirket af andre energi.

Læs mere her

Oneness meditation

Pris 100 kr.

Heal dine relationer, er for dig som gerne vil slippe vrede, skuffelse, sorg og andre følelser som holder dig fast i uhensigtmæssige tanker.

Den er til dig som ønsker et liv uden indre konflikter skabt af ydre situationer.

Læs mere her

Heal dine realtioner

Pris 300 kr. inkl. Forgive Roll on

 

 

Pausestund et kort meditation til dig

Feed back fra glade lyttere

Hendes stemme er noget af det mest behagelige jeg længe har lagt øre til

Aman

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

“Min store udfordring, som et menneske der sanser mere end jeg i virkeligheden kan kapere og fordøje, er tilbagevenden overvældelse.

Det sker hvis ikke jeg får stoppet op og giver mig tid til at mærke mig selv.

Heidie ordinerede mig sin Oneness meditation, som en gave til mig selv, hvor jeg dagligt skal sørge for at oplade mig selv igen igennem den dybe dybe ro som Heidies smukke meditation giver.

Efter meditationen mærker jeg en tydelig forskel, hvor min puls stille og roligt igen falder fra hektisk til et langt mere naturligt niveau. Min vejtrækning bliver langsom og jeg kan igen huske hvem jeg I VIRKELIGHEDEN er

Jeg kan på det varmeste anbefale alle der har brug for at LANDE i sig selv og at genhuske den naturlige ro, vi alle har, når bare vi giver os selv den gave at skabe rum til det, at lytte til denne utroligt behagelige og groundende meditation guidet af Heidies kærlige stemme

Kirsten Pedersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️