Kunderne siger:

 

Kunderne siger:

 

Jeg har prøvet to fantastiske magic online sessions med Heidie og det er ikke mine sidste sessions, som jeg booker hos Heidie.

Jeg synes det var så skønt, at jeg kunne ligge hjemme i min egen seng, med mit headset på, lukke mine øjne og bare mærke energien og healingen der kom direkte fra Heidie.

For dig der endnu ikke har prøvet det endnu, så ved jeg godt at det lyder lidt hokus pokus! Det er det også, men på den helt vilde og fede måde, Heidie kan trylle, jeg sir´ det bare.

 

Heidie tuner helt skarpt ind på dig og lige der hvor du har dine udfordringer og ubalancer, sætter hun kærligt og blidt ind med sin behandling.

For mit vedkommende i den første session handlede det om en tilbagevendende smerte i kroppen, hvor der lå en gammel sorg og dyb overbevisning gemt. Gennem Heidies healing, ord og energiarbejde blev det lag for lag forløst.

Heidie skaber et dybt fortroligt og hjertevarmt ”rum” og hun har en helt formidabel evne til at dybt professionelt og meget personligt at guide, stille de helt rigtige spørgsmål når vi arbejder med de svære følelser og glemte/gemte traumer der sidder i kroppen og blokere for frit flow af energi og glæde.

Jeg havde helt klart fornemmelsen af at mit smil var anderledes. Det var som om det virkelig kom helt inde fra mit hjerte efter min først magic session med Heidie. Min smerte i kroppen var væk, og jeg oplevede efterfølgende en helt anden grounding.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale en online magic session med Heidie – det er rent magi!

Helle

 

Heidie er for mig… en kærlig hånd i ryggen.
Heidie har hjulpet og støttet mig, i at komme videre i utallige mange personlige hårknuder.
Uden at tage over- men ved at guide mig i at se mulighederne. Uden at lyve .. men heller ikke gøre det værre og umuligt.
Heidie har en frisk lysende personlighed, og en unik tilgang der gør, at jeg føler mig set, hørt og guidet.
Det er værdifuldt for mig at have et sted hvor jeg bliver hørt- og hver gang jeg har talt med Heidie, er det ligesom jeg tager kvantespring i mit personlige liv, såvel som i min karriere.

Unik sammensætning -kærlig,  ærlig og et punch- “kom så … du kan godt”
Malene Christoffersen

 

 

Heidie er fantastisk, hun ved hvad hun laver og det virker

Eva

 

 

Heidie er intet mindre end fantastisk!

Hun forstår at få vendt de negative ord og følelser, til positive og ord og valg. Heidie forstår at stille de rigtige spørgsmål, på en måde så det bliver let og en selvfølgelighed. Tak for dig Heidie 🙏

Bettina Scheffmann

 

Heidies session har hjulpet mig med at åbne min øjne for, at se mig selv i et nyt lys. Det har været en berigende og indsigtsfuld rejse ind i mig selv – jeg har mødt mig selv

Det har været som en oplevelse af at lave yoga med mit indre.

Jeg har strukket og styrket min sjæl/psyke – så jeg i dag forstår at kun jeg skaber begrænsningerne – alt er muligt, det liv jeg kun svagt har turdet drømme om, bliver med din hjælp til min virkelighed.

Christiane

 

Anmeldelser af min bog Duft dig glad med æteriske olier 

 

Heidie har skrevet en bog – Duft dig glad med æteriske olier. En bog, der en “must have” for alle, der elsker æteriske olier, og som ønsker en dyb indføring i, hvordan du kan dufte dig glad.

Bogen er skrevet i et sprog, så alle kan være med, og den indeholder SÅ meget brugbar viden. Den har både viden om, hvordan de æteriske olier påvirker din hjerne og krop , men der er også masser af konkret viden om mange af de forskellige æteriske olier.

Jeg har selv brugt æteriske olier i 6 år, men denne bog, tog min viden et niveau højere. Jeg fik masser af aha oplevelser, og er du som jeg en særlig sensitiv type, så vil du elske denne bog – intet mindre 

Anni Rønnow

 

Heidie har skrevet bogen ” Duft dig glad med æteriske olier”.
Denne bog er intet mindre end fantastisk. Jeg læste bogen på to dage og var helt blæst bagover af alle de dejlige redskaber og beskrivelser der er i bogen omkring æteriske olier. Jeg må i sandhed sige, at denne bog indeholder en del af de redskaber jeg altid har manglet som særlig sensitiv for at kunne give mig selv og mine omgivelser det bedste af det bedste ift. sundhed og velvære.

Køb bogen og læs den, du vil ikke blive skuffet. Det lover jeg
De bedste og varmeste anbefalinger herfra💕

Kristina

 

Duft dig glad med æteriske olier er bare et “ must have “ for alle alternative personer. Det er en fantastisk bog hvor alle kan forstå alt hvad der er skrevet i den. Jeg har længe sukket efter lige sådan et værktøj, til at hjælpe med at formidle de dejlige doterra olier ud i almindelige hjem ❤️

Berit

 

Jeg har  købt din bog Duft dig glad med æteriske olier, dejligt med den viden du videre giver. Den kan bestemt bruges og anbefales.

Birgit

 

Jeg har lige læst bogen og den kan virkeligt anbefales hvis man interesserer sig for æteriske olier, deres virkning og muligheder. 

 

Hanne Bramm

 

 

heidie Kosiara anmeldelserSe mine Sessions

Læs mere om Heidie Kosiara