Brevkassen

Har du brug for at få et godt råd?

Går du rundt og tumler med en ting som du ønsker at få et råd omkring, så har du muligheden her.

Brevkassen for sensitive kvinder

Her kan du et et gode råd, hvis du går rundt med et spørgsmål om dit parforhold eller andre relationer som dræner dig. Du kan spørg indtil hvordan du kan styrke dine selvkærlighed og booste din livsglæde – eller lære at elske dig selv. Skriv til mig på heidiekosiara@live.com Så poster jeg mit svar her på siden, så det du går og tumler med også kan bidrage til andre sensitive kvinder.

2 Replies to “Brevkassen”

  1. Hej Heidie

    Jeg synes at høre at du har hjulpet folk med græs allergi forhen, men kan ikke lige se noget via. dit website. Kan det passe at du behandler dette? I så faldet, vil jeg gerne høre nærmere.

    Vh Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.