Brevkassen – få et godt råd

Har du brug for at få et godt råd?

Går du rundt og tumler med en ting som du ønsker at få et råd omkring, så har du muligheden her.

Brevkassen for sensitive kvinder

Her kan du et et gode råd, hvis du går rundt med et spørgsmål om dit parforhold eller andre relationer som dræner dig.

Du kan spørg indtil hvordan du kan styrke dine selvkærlighed og booste din livsglæde – eller lære at elske dig selv.

 

Skriv til mig på heidiekosiara@live.com

Så poster jeg mit svar her på siden, så det du går og tumler med også kan bidrage til andre sensitive kvinder.

 

One Reply to “Brevkassen – få et godt råd”

  1. Kære Heidie
    Jeg synes jeg render ind i flere samarbejdspartnere der pt. ‘render om hjørner’ med mig og udnytter mit ‘gode hjerte’. Når jeg forsøger at få dem til at betale en regning, eller gør dem opmærksom på, at de ikke kan benytte mit behandlerlokale udover det aftalte, får jeg svar, som skal få mig til at få dårlig samvittighed. ‘hvis det virkelig betyder så meget…’ og i den dur. Jeg vil gerne være fleksibel og imødekommende, men vil ikke udnyttes. Bruger alt for meget energi på at debattere frem og tilbage og føler ikke, at de respekterer de aftaler der er indgået. Er det her bare en tid, hvor folk viser deres sande ansigter og man skal sortere dem fra, som ikke kan overholde aftaler? Eller skal man være rummelig, forstående og hjælpe med at finde løsninger?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.