Bog Duft dig glad

Jeg har skrevet en bog om æteriske olier, som hedder Duft dig glad.

”Duft dig glad” handler om æteriske olier, og hvordan du kan bruge aromaterapi til at skabe emotionel trivsel i hverdagen. Blot tænk på foråret, solen og den lette energi, som kommer med foråret. Duften af det helt nyslåede græs og den intense duft, når syrenerne blomster i maj.

Duftene skaber helt automatisk noget i dig. Måske fornemmer du det allerede i dig bare ved tanken om forårets dufte?

Dufte kan fremkalde minder, stemninger og sindstilstande, for dufte påvirker dig – endda meget mere end du måske er klar over.

Duft er ikke blot dufte, de er og kan så meget mere.

Den viden og indsigt vil jeg gerne dele med dig med min bog Duft dig glad

 

 

Duft dig glad med æteriske olier 

Vidste du, at duften fra den æteriske olie Wild Orange inviterer til glæde, lethed og overflod på alle planer? Mens Peppermint med sin rene duft støtter dig i at være dig at gøre det, der giver dig et glædesfyldt hjerte?. Duften fra Ylang Ylang støtter dit indre barn og gør dig glad helt ind i sjælen?

Aromaterapi er terapi for sjælen

Når du dufter til æteriske olier, påvirkes amygdala, som er den del i din hjerne. Det kaldes det centeret for følelserne, og det er der din følelsesmæssige adfærd og dine reaktionsmønstre ligger lagret. Det kamp- forsvars mekanisme ligger i det område.

Amygdala beskytter dig på godt og ondt. Den bestemmer, alt efter hvad dine tidligere erfaringer er, om du reagerer med usikkerhed, frygt, tvivl eller med tillid.

Jeg har skrevet bogen ”Duft dig glad” baseret på min viden som kinesiolog om kroppe, energi og aromaterapiens indvirkning på vores emotionelle trivsel. Lysten til at skrive bogen kom fra min egen oplevelse af, hvad de æteriske olier har skabe i mig som sensitiv, hos mine omgivelser og hos mine klienter.

Du inviteres ind i min verden, hvor dufte og aroma kan hjælpe dig med at skabe forandringer, som er selvkærlige – for din hjerne vil altid kæmpe imod en forandring.

Om bogen Duft dig glad 

I bogen beskriver jeg 41 lækre æteriske olier og deres positive indvirkning på dine følelser samt hvordan du kan bruge olierne i din hverdag.

”Duft dig glad” er skrevet, så den er let læselig for alle, hvor den giver brugbar indsigt i, hvor unik en krop du har. Du får viden om hvordan og hvor meget dine tanker og følelser påvirker din krop, og hvordan du med æteriske olier kan hjælpe hele din familie.

I bogen beskriver jeg nogle af de områder på kroppen, hvor jeg selv bruger de lækre olier. Du får indsigt i hvilke olier, jeg oplever, er optimale at bruge.  For at understøtte f.eks. bedre søvn, mental klarhed og mere glæde i hverdagen.

Du får altså en gundlæggende viden de mange forskellige lag af din tanker og adfærd, som du kan understøtte, når du bruger æteriske olier.

 

Sådan bruger du æteriske olier 

 

Alt efter om du smører den æteriske olie skabes noget forskelligt i dig. Smøres Lavender i nakken, over hjertet, på indersiden af håndleddet eller under fødderne, så vil det skabe forskellige oplevelser hos dig.

Årsagen er, at hver påførings område er tilknyttet kroppens forskellige energisystemer. Du vil opnå forskellige virkninger ved at bruge olierne forskellige steder på kroppen. 

 

Når følelserne bliver for intense

Er du bevidst om, at du har om en tilbagevendende følelse, så kan du med stor gavn bruge bogens oversigt over følelser og adfærd.  Jeg har beskrevet +100  følelser, der udfordrer dig eller dit barn og i oversigten kan du se hvilke æteriske olier, som jeg mener bedst kan hjælpe dig ud af den fastlåste følelse.

I oversigten kommer jeg også med forskellige forslag til, hvilke æteriske olier der kan hjælpe dig, hvis du føler dig ensom, skuffet, utryg eller kæmper med dårligt selvværd.

Med ”Duft dig glad” kan du hjælpe dig selv eller din familie til at ændre de steder, hvor der er tilbagevendende konflikter eller ting, som dræner jer som familie.

Du lærer nemlig, hvordan du med dufte kan ændre adfærd, og fjerne de blokeringer som skaber udfordringer i hverdagen.

 

”Som særligt sensitiv kender jeg til de udfordringer, der er både som sensitivt barn og som voksen. Jeg ved, hvor overvældende verden kan være, når alting opleves stærkere og dybere end hos mange andre. Da jeg mødte de æteriske olier, fandt jeg en anden ro i mig selv end jeg havde oplevet før.
 
De æteriske olier er for mig min måde at skabe emotionel frihed i mit indre. Som empat behøver jeg ikke længere at mærke andre mennesker så dybt, at deres følelser og fysiske smerter bliver til mine. Jeg kan nemmere forblive i min egen energi. Med olierne har jeg skabe et kærligt fundament af indre ro, tryghed og glæde.
Den viden, jeg har om æteriske oliers positive indvirkning på den fysiske og emotionelle trivsel, vil jeg gerne dele med de mennesker, som jeg ser, kæmper med dårligt selvværd, utryghed, udbrændthed, sorg eller hyppige overstimuleringer.”
Heidie Kosiara

 

Feedback

Heidie har skrevet bogen ” Duft dig glad”.
Denne bog er intet mindre end fantastisk. Jeg læste bogen på to dage og var helt blæst bagover af alle de dejlige redskaber og beskrivelser der er i bogen omkring æteriske olier.

Jeg må i sandhed sige at denne bog indeholder en del af de redskaber jeg altid har manglet som særlig sensitiv for at kunne give mig selv og mine omgivelser det bedste af det bedste ift. sundhed og velvære.

Køb bogen og læs den, du vil ikke blive skuffet.

Det lover jeg😊
De bedste og varmeste anbefalinger herfra💕

Kristina

 

Heidie har skrevet en bog – duft dig glad med æteriske olier. En bog, der en “must have” for alle, der elsker æteriske olier, og som ønsker en dyb indføring i, hvordan du kan dufte dig glad.

Bogen er skrevet i et sprog, så alle kan være med, og den indeholder SÅ meget brugbar viden. Den har både viden om, hvordan de æteriske olier påvirker din hjerne og krop , men der er også masser af konkret viden om mange af de forskellige æteriske olier.


Jeg har selv brugt æteriske olier i 6 år, men denne bog, tog min viden et niveau højere. Jeg fik masser af aha oplevelser, og er du som jeg en særlig sensitiv type, så vil du elske denne bog – intet mindre 

Anni Rønnow