Tankemylder

“Jeg har tankemylder og kan ikke finde ud af stoppe tankerne”.

Tanker som drøner derud af uden form,  struktur eller uden sammenhæng er drænende. Det kan være ødelæggende for en god søvn eller for livsglæden i hverdag når tanker og bekymringer tager over.  Du kan bryde tankemylder med naturmedicin. Naturen i sig selv er helende, specielt hvis der er plads til at mærke og sanse den.

Naturen kan være din medicin mod tankemylder. Det er ikke altid muligt at være så meget ude i naturen som det er optimalt at være. Så kan du tilgengæld trække naturen ind til dig, i din krop, i dine tanker og med ind i dine søvn.  Det kan du gøre med de æteriske olier fra dōTERRA.

Hvad skaber tankemylder?

Kedsomhed

Lavt selvværd 

Manglende selvtillid

Stresset her-og-nu situation

Gammel uforløste oplevelser og følelser

 

Er nogle af de ting som er med til at forværre et mønster med tankemylder.

Det limbiske system i din hjerne har indvirkning på din hukommelse og på dine tanker og følelser – den del af hjernen hedder Amygdala.

Amygdala er din “beskytter” og den som fortæller dig hvordan du skal reagere i en given situation. Amygdala har derfor stor indvirkning på om du har mange tanker, om du er bekymret, om du er frygtsom  eller om du oplever at du kan være tryg, glad og afslappet.

Udover at amygdala er din “beskytter”, som kan se fare alle steder, så har amygdala et tæt samarbejde med hypothalamus.

Hypothalamus styrer det autonome funktioner i din krop – som din døgnrytme, din kropstemperatur, din appetit, din puls, vejrtrækning m.m.  Når amygdala er på overarbejde og ser farer alle vegne, så bliver alt andet, som er tilknytte det automome system også presset.

Sporatisk tankemylder er ikke unormalt – desværre, men ikke ensbetydende at det er noget som du skal acceptere. Du KAN ændre det.

Hvordan mindsker jeg tankemylder med naturmedicin?

Nogle mennesker har stor glæde af naturmedicin som Rosenrod,  eller Rescue™ fra Bachs som er blomster dråber.

Personligt oplever jeg at en dyb effekt af de æteriske olier fra dōTERRA.  De er godkendt til aromaterapeutisk brug.

Rene æteriske olier en helt fantastisk gave til at skabe ro i tankerne og i kroppen.  Det er naturens energi og vibration på flaske.

Rene æteriske olier kan, når du dufter til dem,  påvirke dine tanker og følelser og derved din trivsel. Når du dufter til æteriske olier så vil  aromaen på under 25 sekunder påvirker  dit limbiske system – altså amygdala og hypotalamus

Æteriske olier kan hjælpe dig til at være mere mindful og nærværende i hverdagen. Således at det er dig, som styrer dine tanker, frem for at det er tankerne, som løber af sted med dig.

Hvilken olie, du skal bruge, afhænger af, hvad dine tanker kredser om.

I min bog Duft dig glad finder du en oversigt over +100 tanker og følelsemæssige tilstande og hvilke æteriske olier som jeg vil anbefale at bruge til at genfinde den indre balance.

3 æteriske olier som kan mindske tankemylder

Lavender fra dōTERRA er for mange mennesker en skøn beroligende olie.  Den løfter dig op fra tunge tanker som samtidig er afslappende og skaber en fornemmelse af, at du kan være tryg.

Magnolia er en af de mest beroligende olier, en træsort som grounder dig og skærer ind til benet, så du ser det, du skal se – og endda med selvkærlige øjne.

Black Spurce både grounder dig og løfter dig højt op i helikopter perspektiv, så du kan se en vej ud af de tanker, som fylder. Black Spurce fra dōTERRA er en af mine egne personlige favoritter, hvis der er for mange tanker, som er rodet ind i hinanden.

For at få det optimale ud af olierne, så dufter du til dem i op til 2 minutter og hvis du har lyst, så smører du lidt af olien under fødderne.

Mindful er et tilvalg af indre ro

Æteriske olier kan være med til at skabe en mere mindful tilstand. Hvor det limbiske system og amygdala fortæller dig; at du kan være tryg og rolig.

At skabe luft mellem tankerne kræver træning. Det handler om, at du øver dig i at får sænket tempoet på dine tanker. At du bevidst vælger hvilke tanker, som du giver plads til, kræver overskud, tid og træning.

Det lyder mere simpelt og nemt, end det kan opleves. Men som jeg kærligt plejer at udfordre folk med, så spørg dig selv:

”Bestemmer jeg, eller bestemmer en lille bitte del af min hjerne over mig?”.

Nogle dage, så bestemmer den lille del af hjernen over dig og det er okay.

Det er ikke altid en nem proces at tage ejerskabet over dine egne tanker. Du har trods alt ca. 60.000 tanker om dagen, og størstedelen er de samme tanker, du har tænkt mange gange før, så de er nu blevet til en lind strøm af ubevidste tankemønstre. En slags pladespiller som kører i samme rille.

I processen fra tankemylder til mindful kan de rene æteriske olier være en skøn støtte sammen med guidet meditation, ture i naturen, så du får den reneste naturmedicin – de negative ioner, som der er i den luft som du indånder, når du er udenfor.

Ligesom det hjælper at have fokus på at være mere mindful alle steder i hverdagen – støttet op af bevidst fokus på:

Jeg tillader mig pauser

Jeg er til stede her og nu

Jeg gør én ting ad gangen

Jeg har fokus på få, vigtige ting

Jeg giver mig selv lov til at nyde livet

 

Er du mere nysgerrig på hvordan du kan bruge naturmedicin til at stoppe tankemylder, så kan du læse mere herunder.

Stop tankemylder med aromaterapiMindful Being blend

Sov godt med Cedarwood

Stop tankemylder med æteriske olier

 

Følg mig på YouTube

Følg mig på Facebook

Velkommen 2021 og til en ny årsenergi.

Hvordan ønsker du at dit liv skal være i 2021?

Ja tro det eller ej, så har du en stor medbestemmelse og indflydelse på det selv.

Hvis du kan vælge, hvordan ønsker du at 2021 og de kommende år skal være for dig som sensitiv kvinde.

Ønsker du at MÆRKE:

Grounding

Mere lethed,

Frihedsfølelsen,

Mere selvkærligehed,

Mere nærvær og kærlighed

Alting er energi, så mærk energien, fornemmelsen og vibrationen af det, som du ønsker at opleve og skabe i 2021.

Det er din allerstørste styrke som sensitiv, din evne til at mærke og sanse.  Det er også din største forbandelse, hvis ikke du har lært at forstå energien bag det som sker i og omkring dig.

Har 2020 været et svært år som sensitiv?

Året 2020 har vist en masse skygger, vist begrænsninger og gamle overbevisninger, så det har været en ekstra hård periode hvis du er sensitiv.

Det har været et år med masser af følelser – nok flere negative end positive. Som sensitiv har du har både skulle navigere i dine egne tanker og følelser samtidig med at du har skulle forholde dig til dags- måneds- og den kollektive energien.

Der har været rig mulighed for at mærke alt det gamle, det som ikke længere skal med. Den ene skygge, efter den anden skygge er hevet frem i lyset. Intet har fået lov til at vente til senere, intet har længere kunnet skjules.

Der har været rig mulighed for at møde frygten, tvivl, sorg, frustrationer, vrede, afsavn, ensomhed m.m.

Til trods for alle følelserne og den meget intense energi, så ha rigtig mange sensitive også nydt de ekstra pauser, afstand, færre sociale arrangementer, mere hjemmearbejde.

Intet har været skidt uden at det har været godt for noget andet. Der har været masser af muligheder for indre transformation på allerhøjeste plan.

Gaven til dig som sensitiv har i 2020 har været muligheden for at finde dig selv på et dybere plan. Mærke efter hvad føles rigtig for dig, at stå stærkere i dig selv i en kaotisk verden.

2021 kommer med ny energi

Noget nyt er på vej. Et nyt år og dermed også en ny energi.

Denne energi påvirkes du af som sensitiv. De ord som du får med her fra mig, kan du med god gavn bruge som

2021 kommer med en tju hej energi, hvor der er fuld fart på, fortsat med et stort behov for et indre “tungen lige i munden” arbejde.

Der ligger en frisk “håret tilbage” energi i 2021, med risiko for, at det hele kører så stærk, at du lidt rundforvirret lige pludseligt står et helt andet sted, end du planlagde. 2021 kommer med et krav til dig om at tilvælge EMBODIMENT, altså at du er tilsted her og nu og giver dig selv lov til at mærke din krop og skabe med din krop.

Du skal fra hovedet, tankerne og hjernens røver-historier og ned i din krop. Du skal hverdag sige hej til dit hjerte og mærke hvad du kan gøre og være for at skabe det liv som du drømmer om.

Fremadrettet handler det om at du tør åbne op. Åbne op for dig, for tilliden, for trygheden i, at DU er på rette vej – selvom vejen opleves som usynlig. For at modtage mere, så skal du dele mere af dig.

Du skal turde være og vise den person du er helt dybt indeni. Den som du er født til at være – uden begrænsninger, uden definitioner, uden frygt for fordomme og …..

Det handler om den energi du er, den energi du sender ud og den energi, som du mødes med af andre.

Det kommer fra dit indre, det kommer fra din fysiske krop.

 

I det kommende år får du muligheden for at udleve det modsatte af hvad mange mennesker har gjort i 2020. Sikkert fortsat på en anden måde end før 2020. Intet bliver nemlig som før.

Er du parat til noget nyt?

Året har bidt sig fast i mange mennesker, mange er bange, har 2020 også ramt dig?

Alt hvad du har oplevet ligger lagret i din krop, i din energi krop og i din hjerne.

Ja faktisk er din krop skraldespand for dine følelser – blandt andet for dårligt selvværd. Dine følelser sætter sig som en hukommelse af usynlige aftryk i din krop.

Hvad har været din tilbagevendende følelse?

Tillid,

Sorg,

Frygt,

Angst,

Glæde,

Magtesløshed

 

Lær at forstå din energi. Svaret ligger i din krop

 

Lige meget hvad det har været for følelser, så sidder de i din krop og begrænser dig. Disse følelser sidder som usynlige aftryk i din krop. De ligger som ubevidste programmeringer og tankemønstre som styrer din grundvibration.

Altså er din grundvibration frygt, sorg, tillid, eller noget helt andet.

Fremadrettet bliver du endnu bedre til at manifestere det som du tænker og føler. Altså du skaber det du tænker, du skaber mere af det som du føler.

 

Så der bliver et stort behov for tungen lige i munden i det kommende år. Specielt fordi at 2021 inviterer dig ind i modpolen af det, som du har oplevet i 2020 energien, hvor der får mange har været udfordringer i at finde den følelsemæssige balance mellem yderpolerne og endnu mere udfordrende at rumme andres følelser og valg.

 

Er du parat til at ryste gamle begrænsninger og overbevisninger væk, slippe undertrykte følelser eller gamle følelser som er kommet op til overfladen og ikke helt vil slippe.

Energi sessions for dig sensitiv kvinde

En Magic session er healing med ord, understøttet af min energi. Det er krops- og energiterapi på allerdybeste plan og en fantastisk indgangsvinkel til at slippe det, som du ikke længere skal bære rundt på.

Under en Magic session sætter du retningen. Din energi og din krop viser vejen for forløsning og healing. Mine ord og energi hjælper dig til at slippe de usynlige aftryk, så du gennem din krop og energi tiltrækker det som du drømmer om.

Det er hverdags magi

 

“ Heidie kan trylle, jeg sir´det bare. Jeg har prøvet to fantastiske Magic online sessions med Heidie og det er ikke mine sidste sessions, som jeg booker hos Heidie.

Jeg synes det var så skønt, at jeg kunne ligge hjemme i min egen seng, med mit headset på, lukke mine øjne og bare mærke energien, ordene og healingen der kom direkte fra Heidie.”

Helle 

Læs mere om hvad Helle og andre sensitive kvinder siger

 

 

Heidie Kosiara energiterapi om Heidie Kosiara

Når forandring gør ondt, hvad så?

Tør du være sårbar?

 

 

Duft dig til et bedre selvværd.

Lavt selvværd og selvtillid

Hvordan er dit selvværd?

Jeg møder rigtig mange mennesker med et lavt selvværd og som begrænses i deres hverdag på grund af deres manglende selvværd.

Selvværd handler om mange forskellige ting, og der er mange årsager til, at selvværdet ikke er højt. Ofte har opdragelsen en stor medvirkende faktor til, at mange mennesker gør sig mindre værd, end det de i virkeligheden er.

Et sundt selvværd handler om den, du er – som menneske.

Et sundt og stærkt selvværd handler i virkeligheden ikke om, hvad du gør, om du er dygtig eller ej. Dit selvværd er styret af, hvad du syntes om dig selv.

Lavt selvværd betyder jo groft sagt, at du ikke bryder dig om dig selv.

Det betyder at du har svært ved at være tilfredshed med dig selv, det du gør og måske endda den måde, du ser ud. Har du lavt selvværd, har du skabt et urealistisk billede af dig selv og at du skal være dygtig og måske endda perfekt, til alt.

En god indikator for dit selvværd er;  med nysgerrige øjne at kigge på dine egne forældre adfærdsmønstre.

℘ Hvordan er deres selvværd idag?

℘ Hvordan var deres selvværd da du var lille?

℘ Hvad er deres holdninger at være synlig og fylde som menneske?

Der finder du mange svar til hvad dit grundfundamentet (dit selvværd) er bygget op af.

Din hjernedominants bestemmer hvad du er dygtig til

Jeg er indlæringskinesiolog og underviser mine klienter i; at det er ikke muligt at være god til alt. Det som du er naturtalent til og har nemt ved afhænger nemlig 100% af hvilken hjernehalvdel, der er din dominerende hjernehalvdel.

Derud over skal du tages hensyn til hjerneintegrationen, det vil sige hvor godt samarbejder de 2 hjernehalvdele – derud over skal der tages hensyn til dit stressniveau, din skolegang, din sociale arv, og meget mere.

Har du gestalt-hjerne dominans (du bruger primært den kreative hjernehalvdel), har du naturligt nemmere ved det kreative, til at fornemme rytmer, se farver og billeder, og så har du evnen til at se “det store billede”.

Er den modsatte hjernehalvdel den dominerende (den logiske hjernehalvdel), har du naturligt evnen til at arbejde lineært og struktureret. Fag som matematik eller fysik falder dig nemmere end de mere kreative fag.

Med den logiske hjernehalvdel som din dominerende hjernehalvdel arbejder du bedst skridt for skridt. Personer med gestalt-hjerne dominans har brug for, at have slutresultatet, og så kan de i en lidt mere zig-zag bevægelse, arbejde sig ude fra og ind til udgangspunktet. Altså fuldstændigt  det modsat af dem som primært bruger den logiske hjernehalvdel.

Jeg plejer at sige:

“Med gestalt-hjerne dominans kan du visualisere og indrette et hus, uden at det er bygget. Med den logiske hjernehalvdel som dominerende hjernehalvdel, har du derimod brug for, at huset er bygget færdigt. Derfra skal du gå rundt med en tommestok for at måle, når du indretter huset”.

Den ene eller andet måde er ikke rigtigt eller forkert, bedre eller dårligere. Det handler blot om hvad der er den rette måde for dig.

Hvem sammenligner du dig med?

Hvad har hjerne domimans med selvværd at gøre? Jo ser du;

Jeg oplever det igen og igen mennesker, som sammenligner sig med mennesker, som har den modsat dominante hjernehalvdel end de selv har.

De sammenligner en professor med en musiker og forventer at de begge er lige dygtige til det samme.  Ja det er et lidt groft sat op. Men det er faktisk det, som skabes når hjernen får lov til, at fylde hovedet med røverhistorier.

En del af arbejdet med at styrke dit selvværd er at se på:

”Hvad er JEG egentlig god til?”.

“Hvad er nemt, let og sjovt for mig?”.

-Så nemt, du glemmer at set det som et af dine talenter og potentialer.

For nogle mennesker er det, at skabe dybe samtaler med dem de møder i det offentlige rum. For andre mennesker er det, deres dybe realtioner med dyr eller deres evne til at se andre menneskers behov. Eller den dybfølte glæde ved at gøre noget godt for andre mennesker.

Ja for tro det eller ej; du er faktisk unik.

Du har dine medfødte talenter og potentialer. Det samme har dem du sammenligner dig med. De har områder som er DERES naturlige talenter og genizoner- og ja, så er det jo ok fortsat at drømme om, at være lige dygtige til det, som er nemt for et andet menneske.

Har du ikke de samme forudsætninger som den person du sammenligner dig med, så er ærligt talt spild af energi og kræfter at gøre dig selv forkert, dårlig eller mindre værd.

lavt selvværd

 

 

Selvværd kommer ikke af sig selv

Nej lavt selvværd kommer ikke af sig selv og det forsvinder heller ikke af sig selv. Der skal en eller anden form for indre handling til. Både til at tale dit selvværd ned og til at booste og styrke dit eget selvværd.

Dit selvværd er, som alt i livet en ting som skal trænes, styrkes og finpudses igen og igen.

Faktum er; at du kan bruge energi, masser af tid og tanker på HVORFOR  du har et lavt selvværd. Du kan bruge din tid på at holde fast i holdningen, at du har dårligt selvværd og at der ikke er noget at gøre ved det.

Eller du kan aktivt vælge at noget andet!

Mærk efter, hvad det er, du tænker og siger om dig selv, som holder dig selv fast i et lavt selvværd.

Er blot en del af det gammel vane?

Taler du dig selv ned med selvkritisk og skam?

Er det andres krav og forventninger, som du svært ved at leve op til?

Du kan også mærke efter, om det er tid til at tage arbejdshandskerne på og så gå på opdagelse i, hvordan du kan styrke dig selv og dit selvværd.

I processen med at styrke dit selvværd skal du arbejde med dit mindset, så der vil være nogle overbevisninger og tanker, som du skal give slip på. I den proces er æteriske olier en fantastisk støtte.

Forandring kræver villighed til at se på sig selv

Ja, det kræver bevidsthed, at mærke hvad det gør i dig, men først med bevidsthed kan du skabe en reel forandring.

Ønsker du en selvkærlig og nemmere måde at slippe lavt selvværd, så giver jeg æteriske olier, som er godkendt til aromaterapeutisk brug mine største anbefalinger.

4 æteriske olier som er gode til støtte dit selvværd

Bergamot støtter dig til at respektere dig selv og den, du er

Geranium støtter dig i at tillid til dig selv og at elske dig selv

Wild Orange vækker din indre glæde, kreativitet og spontanitet

Cypress skaber flow og sætte gang i  stagnerede tanker og energi

 

Det er enkelt, nemt og en følelsemæssig proces er sat igang.  Du behøver ikke vende vrangen ud på dig selv og det skal heller ikke skal tage mange år at ændre det. Selvaccept som den æteriske olie Bergamot understøtte og Geraniums evne understøtte følelsen af, at føle sig elsket er altafgørende for et sundt selvværd.

Blot duft til en eller flere af de ovennævnte olier, så har du allerede sat skub i processen. Du er et skridt nærmere et sundt og stærkt selvværd.

 

Har du brug for støtte på din selvværds rejse, så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.

 

Heidie Kosiara din ekspert inden for aromaterapi

Din krop er skaldespand for dit dårlige selvværd

Du kan ændre dine følelser med æterisk olier

Bog Duft dig glad med æteriske olier 

 

Følg mig på YouTube

Jeg føler mig udnyttet

“Jeg føler mit gode hjerte bliver udnyttet”

Kære Heidie

Jeg synes jeg render ind i flere samarbejdspartnere der pt. ‘render om hjørner’ med mig og udnytter mit ‘gode hjerte’.

Når jeg forsøger at få dem til at betale en regning, eller gør dem opmærksom på, at de ikke kan benytte mit behandlerlokale udover det aftalte, får jeg svar, som skal få mig til at få dårlig samvittighed.

‘hvis det virkelig betyder så meget…’ og i den dur.

Jeg vil gerne være fleksibel og imødekommende, men vil ikke udnyttes.

Jeg bruger alt for meget energi på at debattere frem og tilbage og føler ikke, at de respekterer de aftaler der er indgået.

 

Er det her bare en tid, hvor folk viser deres sande ansigter og man skal sortere dem fra, som ikke kan overholde aftaler?

Eller skal man være rummelig, forstående og hjælpe med at finde løsninger?

Malene

“Jeg føler mig udnyttet”

Svar

Kære Malene

Tusind tak for dit spørgsmål.

Det er en yderst ubehagelig situation at føle sig udnyttet, ved at andre mennesker overskrider ens grænser.

Det du oplever kan ingen tage fra dig. Dine grænser er blevet overskredet og det er ikke til diskussion.

Men hvad kan du gøre herfra?

Stop med at blive udnyttet

Lad mig starte med at sige at det er i mine øjne super dårlig stil, at smide bolden tilbage til dig og prikke til din dårlige samvittighed, som du skriver du oplever.

Det er også dårligt adfærd ikke at betale til tiden eller bruge dit behandlerlokale uden at have spurgt om yderligere tid udover det oprindelige aftalte.

Det er nok de fleste selvstændiges frygt at stå i en lignende situation – med en respektløs samarbejdspartner.

Jeg vil klart anbefale dig, hvis det er muligt, at du sorterer den type samarbejdspartnere fra.

Det vil være det mest selvkærlige for dig. Det er altid okay at sige tak, mærke efter og så sige tak men nej tak.

Med andre ord ….. fyr din samarbejdspartner!

 

Skrue ned for respektløse samarbejdspartnere og skrue endnu mere op for dig. 

Det er en gave at være rummelig over for andre, men jeg vil klart anbefale dig at du fremadrettet forventningsafstemmer med dine samarbejdspartnere inden i går i gang med et projekt – helst på skrift.

Du kan evt. skrive dine forventninger og krav til et samarbejdet ind på din hjemmeside eller i et dokument, som du sender til vedkommende i en mail. Inden I går i gang, så beder du vedkommende om at bekræfte den tilsendte aftale inden I går videre i processen.

Så er forventningsafstemningen på plads.

Opstår der af en eller anden årsag problemer, så kan du altid referere til den tidligere tilsendt mail. Det giver mere ro i sjælen hos dig – samarbejde skal være sjovt ikke en byrde.

Du sender derved helt automatisk ud i energien ” Det er mine krav og forventninger til et godt samarbejde” og derved vil nogle helt automatisk sorteres fra. Du vil tiltrække nye gode samarbejdspartnere som værdsætter dig og det, som du står for.

Har du en god grænsesætning eller går du på kompromis?

 

Dernæst vil jeg bede dig om at mærke efter, hvor kan du i dig selv styrke din egen grænsesætning.  Har du en selvkærlig ” her til og ikke længere” aftale med dig selv.

Vores ydre relationer og det som sker omkring os, er altid en spejling af det som sker inde i os selv på det ubevidste plan.

Er der udfordringer i det ydre, så kan det være kærlig reminder om at der er noget i os selv, som vi fortsat skal have lidt mere fokus på.

 

Så mærk efter om du overskrider dine egne grænser for at være FOR imødekommende over for kommende og nuværende samarbejdspartnere.

Samarbejde skal altid være ligeværdigt og med gensidig respekt.

Dermed sig ikke at det er egen din skyld.

For det er det ikke.

Blot skrue endnu mere op for den selvkærlige grænsesætning, så du ikke oplever at du føler du bliver udnyttet.

Du vil derved stå stærkere i din egen energi. Du vil have ro i maven og have overskud til, at gå ud i verden med alt det, du har at tilbyde med dit gode hjerte.

Det er så uendeligt vigtigt med mange mennesker som er rummelige, fleksible og har et godt hjerte. Dem kan vi ikke få for mange af.

Så tak for at du vælger at leve livet med den indgangsvinkel.

Alt det bedste til dig.

 

Heidie Kosiara

Kærligst

Heidie Kosiara

Du kan læse mere om mig her

 

Har du oplevet noget lignende eller står du i samme situation, så er du velkommen til at kommentere herunder, eller skrive til min brevkasse.

 

Mine tre mest læste indlæg

Når forandring gør ondt, hvad så?

Når selvomsorg er svært

Er det svært at sige fra?

Test om du særligt sensitiv

Er du i tvivl om du er særligt sensitiv?

Test om du er særligt sensitiv.

 

Jeg oplever at de fleste sensitive mennesker i starten er at de er i tvivl om de ER særligt sensitive. Det syntes jeg er super ærgeligt.

 

Det er der flere årsager til:

 

Deres egne holdninger til hvad de tror, det er at være særligt sensitiv.

Andres holdninger til, om personen er særligt sensitiv eller ej.

Manglende indsigt forskellighederne i sensitiviteten.

Frygten for at blive sat i en negativ bås.

 

 

Alle mennesker er født sensitive. Deraf er 15-20% født særligt sensitive.

De 15-20% mærker, sanser alt på et dybere plan end andre mennesker.

Det er et personlighedstræk at være særligt sensitiv.

 

Det sensitive træk ligger i familiegenerne.

Det betyder er du særligt sensitiv, så er enten den ene eller begge dine forældre sandsynligvis også særligt sensitiv.

Det samme bliver et eller flere af dine børn.

 

 

Særligt sensitive bliver hurtigere overstimuleret, overvældet og stresset.

De sensitive kommer derved nemmere ud af balance end de mennesker, som ikke har det personligheds træk.

 

særligt sensitiv eller sansestærkFor mange sensitive betyder det, at de skal vælge en anden vej i livet.

De skal leve et liv som føles rigtigt i hjertet og ikke følge normerne i samfundet.

 

Et liv hvor fokus er på sine egne værdier og på at gøre verden til en bedre sted.

 

Prøver du som sensitiv at passe ind, så ender det ofte med udbrændthed. Med følelsen af at være forkert, ikke god nok og med en krops som skriger efter noget andet.

 

Indsigten og forståelsen af personlighedstrækket er derfor alt afgørende for den enkeltes trivsel i hverdagen og igennem livet.

 

Derfor er det så vigtigt uendeligt vigtigt at kende til personlighedstrækket

 

 

Er du er særligt sensitiv?

 

Eksempler på at du har det sensitiv personlighedstræk

 

Du er god til at se og fornemme andre menneskers behov

Du har let til tårer og bliver nemt berørt at det du ser og hører.

Du påvirkes af høje lyde og skarpt lys kan være meget generende

Din lugtesans er stærkere end andres, så du dufter ting som andre ikke gør.

Du kan blive irriteret over lyde, der ikke ser ud til at genere andre.

Du bliver let forskrækket og det kan opleves meget voldsomt i øjeblikket.

Du tænker meget over tingene og kan se en situation fra mere flere sider.

 

 

”Meget forskning tyder på, at særligt sensitive mennesker kan blive mere psykisk robuste end gennemsnittet, hvis de vokser op under de rette betingelser.” Citat Elaine Aron

 

Test om du er særligt sensitiv

Tag testen med 23 spørgsmål som give dig en god fornemmelse af om du også er særligt sensitiv.

 

Tag testen

 

Testen og begrebet Særligt sensitiv er skabt af den Amerikanske forfatter og forsker Elaine N. Aron som blandt andet har skrevet bogen “Særligt sensitive mennesker”

Testen er en kærlig guide til at genkende dig selv og derved bedre at forstå din reaktionsmønstre og din adfærd. Det er en kæmpe gave til at blive bedre til at passe på dig selv i hverdagen så den er fyldt med glæde og overskud.

Det handler om at du skaber et miljø som du trivse i.

 

Heidie KosiaraSensitiv trivsel med æteriske olier

HSP foreningen for særligt sensitive

Særligt sensitiv hvad er op og ned?

 

 

 

Når forandring gør ondt, hvad så?

Love Within selvkærlighed for sensitive kvinder

Er du vokset ud af tøjet?

Strammer det hele i dit indre og dit ydre.

Har du udviklet dig og er “vokset” dig større som menneske?

Så oplever du sikkert at du er er frustreret, du syntes at det hele vælter omkring dig og at du ikke kan genkende dig i andre.

Det er en meget naturlig proces.

Du udvikler dig hele tiden.

 

Oftest opdager du det bare ikke.

Først når du står et sted og lidt forvirret kigger dig rundt og tænker …

” Hvad skete der lige her”.

 

Lige for tiden går det superhurtigt.

Processen er speedet op.

 

Følger du ikke med,

tager du ikke ansvar,

så bliver du presset ud i det.

 

Så hvis du oplever

at du ikke længere passer ind i dine relationer,

at du stiller spørgsmål ved det hele og dele af korthuset vælter

så er du en del af denne stor indre transformations proces.

Tillykke

Du er i gang med at genfinde dig selv på ny.

Du er igang med at finde ud af hvem DU er som dig.

Du er igang med at finde ud af hvem du er uden din fortid,

uden rammer, kasser og bokse.

Du er gået igang med at heale dig selv,

heale din fortid og gøre op med gamle begrænsninger.

Følelserne er din ven

Når du udvikler dig og er i en form for transformation, så kan du opleve lidt “vokseværk”.

Smerter i form af sorg, frustration, vrede og specielt frygt.

 

Frygten for det nye,

frygten for at stå alene,

frygten for at stå uden for fællesskabet.

 

Sorgen over at miste det gamle,

Uagtet om det var godt eller ej.

 

Sorgen over ikke længere at passe ind,

Sorgen over ikke længere at kunne undertrykke dine følelser.

Sorgen over at have undertrykt dine gamle følelser og behov.

 

Hvordan kan det være en “ven”?.

Jo følelserne kommer ikke op

for at du skal have det svært.

Følelserne kommer op for at du skal forholde dig til dem.

 

Du reagerer på din fortid

Du reagere på det som ikke længere er dig.

Dine gamle historier, dine gamle følelser.

Der hvor du ikke blev set eller mødt som dig.

Der hvor du overtrådte din egen grænser og lod andre gøre det samme.

 

Det hele kommer op for

at du skal kigge på de gamle mønstre,

Kigge på de gamle tanker og følelser.

Du skal kigge på dit mindset.

Se på hvad du har skabt med de tanker og følelser.

Har du skabt det liv som du ønsker dig?

eller er der nogle steder,hvor du fortsat går i for stramme tøjler, hvor du begrænser dig selv?

Det er din ven

Den ven som viser dig hvad du skal slippe.

Du er ved at uvikle dig til en smuk sommerfugl 

selvkærlighed for sensitive

Du er ved at udvikle dig til en smuk sommerfugl.

Inden da skal du give slip.

Du skal give plads, slappe af og følge med.

Du er ikke længere laven,

der hvor du skulle smage på livet.

Hvor du skulle lære og udforske livet.

 

Inden du gik over i puppestadiet,

Pakket ind i bindinger, forventninger,

Indpakket i et net af tryghed.

 

 

Du er ikke længere puppen,

Der hvor det hele kørte på autopilot.

Uden at du stillede spørgsmål til dig selv.

 

Du er ved at bryde ud af puppestadiet.

 

Det er tid til at du skal folde dine vinger ud.

Det er tid til at du skal ud og flyve som den du er.

 

Når processen gør ondt

Proces kan give lidt udfordringer.

Det er her hvor det for alvor kan opleves som en kamp.

Din hjerne og dit ego kæmper imod dit hjerte.

 

Kampen er at genfinde dig selv.

Kampen er at få plads til at være dig

Kampen er at vælge tage din power som sensitiv tilbage

 

Kampen er dog ikke en kamp,

det er valgmuligheder – dine valg og fravalg af dig.

Det er tid til at rumme dig selv, stille spørgsmål – fra hvor du er nu.

 

Det er tid til at lære dig selv at kende på ny som særligt sensitiv.

 

For hvordan ser du ud med dine nye vinger?

Hvordan vil det opleves at folde dine vinger ud ?

 

Jeg hjælper dig gerne.

Måske en Magic session er vejen for at folde dine vinger ud?

En Access Bars  session for at få indre ro og slippe gamle tanker

Tips til at få ro på følelserne med æteriske olier i min lukket gruppe på facebook 

Jeg blev kaldt en IDIOT

Tanker fra mit indre.

Jeg blev kaldt en IDIOT, nedgjort og hånet på de sociale medier

Hvorfor?

Fordi jeg skrev om de indre forandringer som jeg oplever der sker i rigtig mange mennesker og specielt hos mange kvinder.

Det var der nogle som så mit opslag, som lod sig provokere af.

Jeg have lavet følgende opslag:

Vi står alle i et kæmpemæssigt skifte.

Kampen om hjernen eller hjertet.

Et indre og ydre skifte
hvor vi skal træde mere og mere væk fra den maskuline, konkurrence drevet energi til en mere blid og nydelsesfyldt energi.

En energi hvor alle er bevidste om deres eget værd.

Du er værdig.

Det bidrag du er med dit smil, med direkte øjenkontakt.
Med et spørgsmål og med plads til at rumme alles forskelligheder og unikke evner.

Med opmuntring og heppen frem for “Find 5 fejl” eller at pege fingre af andres drømme.

Dette skifte kan gøre ondt på egoet.

For det som tidligere “virkede” virker ikke længere.

Du kan ikke længe være ubevidst, give andre skylden for at livet gør ondt.

Selverkendelse kan gøre naller hvis du giver det en særlig betydning,
heldigvis det giver dig også evnen til at skabe forandringen

For det er tid til at tage ejerskabe for dit eget liv,
for din indre trivsel, familien, relationerne, økonomien og for dit eget helbred.

Det som du tidligere havde en egobaseret succes med
smuldre lige så stille og roligt for at noget mere rent og ægte kan opstå.

Ægte fra hjertet.

Hjerternes tid er trådt i kraft.

Det kan for en stund gøre lidt ondt.
For dit hjerte har vokseværk, en lille eller helt lukket portal skal åbnes.

Forestil dig at du skal åbne nogle kæmpemæssige døre i et middelalderslot.

Det kan i starten kræve ekstra energi og styrke fra mange mennesker
indtil at bevægelsen sættes igang og de storslået porte tilsidst åbnes.

Denne åbning af porten eller portalen til dit hjerte er:

Opløsning af gamle programmeringer,
begrænsninger skabt af Janteloven.

En vækkelse af en lyst til at være bevidst
om dit eget ansvar i relationen til dig selv og til andre.

En indre bevidsthed om at noget skal ændres.

Noget kalder, uden der endnu er form og struktur på det.

Og det kommer der heller ikke – for du skal følge energien.

 

Du skal følge dagsrytmen, månedsrytmen og årsrytmen.

Naturens udvidende og sammentrækkende rytme kalder. Yin & Yang, balancen i at give og modtage – yde og nyde.

Det kan give kropslige smerter, for kroppen husker alle de gange hvor du var hård imod dig selv. Det kan skabe tvivl og usikkerhed for du har måske ikke været på den vej før.

Din verden ryster jo mere du har levet fra din hjerne
jo mere kan du opleve at du rystes i din grundvold.

For du er igang med din livs transformation.

 

Lige meget om du ønsker det, allerede var igang eller ej
– så er processen sat igang.

Så sæt dit godt tilrette i bliden,  tag motorcykel brillerne og hjelmen på
og gør dig klar. (Bliden = maskine fra middelalderen som kaster med ting)

Lad rustningen stå og åben porten ind til dit hjerte.
Det er her magien og fremtiden skabes.

 

En person skrev at jeg burde søge hjælp og at jeg var en IDIOT. At det er utroligt at jeg og kvinder i 2020 stadigvæk kunne tro på den slags fis.

 

 

En anden kommenterede blandt andet på at jeg kun ønskede at tjene penge på andre bekostning og konkluderede på niveauet min sprituelle evner uden at kende mig og mine evner.

 

Den første kommentar ramte mig hårdest.

Et kort øjeblik blev jeg ked af det, men tænkte derefter

“ Fandeme nej…”

Ja hjemme hos os, så er der mig som bander.

Normalt ville jeg have skruet ned for mig selv igen.
Ladet være med at poste et nyt opslag eller ialt fald lave et opslag som ikke kunne støde nogle.

Denne gang valgte jeg at slette kommentaren
om at jeg er en IDIOT.

Men jeg kunne alligevel ikke helt slippe adfærden.

Mine tanker bagefter gik på hvorfor er det okay at skrive sådan
til et menneske som man aldrig har mødt.

Er det ikke bare muligt at ignorere.
Er det ikke muligt bare at være uenige.
Måske endda blive enige og at man er uenig.

På en pæn og høflig måde.

Vedkommendes adfærd viste mig bare
at der er SÅ MEGET brug for endnu mere kærlighed,
der er brug for endnu mere selvkærlighed.

For selvkærlighed handler blandt andet om rummlighed.

At stoppe med at være find-5-fejl-typen og rumme egne styrker og svagheder.

Jeg kalder det svagheder, men det er det jo ikke en gang,
det er tanker, følelser og adfærd som er en del af den du og jeg er.

Selvkærlighed handler om at rumme hele pakken.

De ting som du selv kan ændre og dem som du ikke så nemt kan ændre.

Det er et valg.

Du kan dømme dig selv for det,
Du kan anerkende det er en del af dig,
og hvis det har stor nok betydning for dig,
så arbejder du med det hver dag, så du ændre adfærd.

Hvis ikke du vælger at ændre adfærd
– stå stop med at dømme dig OG andre for ikke at ændre det.

Det er selvkærligt.

Det er okay at sige jeg ved jeg spiser for meget chokolade,
men lige nu kan jeg ikke overskue at bryde det mønster.

Og så med nysgerrighed kigge på
HVORFOR det bliver til den mængde chokolade?

Er det fordi du keder dig?
Mangler energi, så du bruger det til et quick-fix
Er det for at dulme følelser og skabe lidt hjerne-glæde

Hvis ikke du vidste det, så er der et serotonin lignende
stof i chokolade som giver “lykkefølelsen”

Så er du ikke parat til at ændre adfærd, så start med at anerkende det og observere hvad der trigger behovet for chokolade.

Være lidt mere selvkærlig over for dine “svagheder”.
Det er selvkærligt

 

Selvkærlighed er næstekærlighed

I evnen til at være selvkærlighed ligger også
rummeligheden over for andre mennesker.

Det at rumme andre skæve tanker, følelser og vaner.

 

Jeg ved at godt at jeg ikke er for gud og hver en mand.
Det er jeg for “weird” til.

Og der har jeg det 100% okay med
(Tro mig, det har jeg ikke altid haft)

Og hvorfor skulle jeg ikke have lov til at være det.

Det er nemlig min genizone.
Det er der hvor jeg bedst hjælper mennesker.

 

Jeg ser ting som andre ikke lige lægger mærke til.
Jeg mærke de ting inden de sker,
jeg mærker alt og alle også når de tænker på mig.

Jeg lægge store puslespil i mit indre,
for at den menneskelige ligningen går op
og en klient kan slippe 40 års gammel sorg og mindreværd.

Jeg ser de blindspots, som gør at andre løber panden mod muren.

Jeg lærer kvinder at finde tilbage til dem de var,
mærke hvem deres power, den indre styrke og turde være dem selv.

Som nogle gange betyder at de i samtidig redder deres ægteskab.

Er det virkeligt IDIOTISK?

Måske i nogles øjne.

 

Jeg vælger at sende vedkommende lidt kærlighed,
for det er det mest selvkærlige over for mig selv.

Jeg kan alligevel ikke styre hvad andre tænker,
jeg kan kun styre hvad jeg vælger at tænke og fokusere på.

 

 

Andre ting som kunne have din interesse at læse om:

Er det svært at sige fra – blog indlæg

Mindreværd – blog indlæg

Lære at blive mere selvkærlig – Love within 21 online forløb 

Tap dig til mere selvkærlighed  – 21 dags online forløb

 

Brevkasse spørgsmål og svar

Som noget nyt så begynder jeg at svare på spørgsmål som kommer til at lægge her inde på siden til gavn for alle.

 

Ofte går vi mennesker rundt med de samme tanker og følelser så hvorfor ikke dele de tips og den inspiration som vi kan være til hinanden.

 

Så har du noget som du går og bruger en masse tid og energi på og så du har lyst til at få et input til hvordan at kan navigere i det eller få det bedre, så er du fremadrette hjertelig velkommen til at stille dit spørgsmål her inde på siden.

 

brevkasse for sensitive kvinder

 

 

 

Når selvomsorg er svært

 

Mangel på selvomsorg og selvkærlighed handler ikke kun om den indre kritiske stemme.

Den stemme som fortæller dig at der er 320 ting som du skal gøre først, før du kan få “MIG” tid.

Den stemme som fortæller dig at….

Du skal sige ja, selvom du ved at det rigtige lige nu, vil være at sige nej.

For du har ikke nået at tanke dig selv op, så du har ikke overskuddet.

 

selvom for sensitive kvinder

Den stemme som siger at du skal slå krøller på dig selv, for at andre skal have det godt.

Eller at du skal væmmes ved dig selv. Så meget at det kan være umuligt at se dit eget spejlbillede.

 

Alt har en konsekvens

Alt hænger sammen. det du gør eller ikke gør, har stor indvirkning andre steder i dit liv. Mangel på selvomsorg har store konsekvenser alle andre steder i dit liv.

Selvomsorg og selvkærlighed handler ikke kun om hvordan du har det mentalt. Det omhandler også hvordan din fysiske krop påvirkes af din vaner, tanker og følelser omkring dig selv. Hver tanke og følelse du har om dig selv låses fast i din krop som et usynligt aftryk. Din krop er dit hjem eller dit tempel.

Manglende selvomsorg og selvkærlighed kan vise sig på andre måder og andre steder i dit liv som:

 

Skyld

Skam

Vrede

Jalousi

Tristhed

Hovedpine

Spændinger

Tankemylder

Kropssmerter

Ængstelighed

Perfektionisme

Humørsvingninger

Manglende sexlyst

Manglende overskud

Manglende grænsesætning

 

 

Jeg kunne fortsætte. Jeg tror du fornemmer omfanget og måske kan genkende dig selv i flere af punkterne.

selvomsorg

Hvorfor er det egenligt så svært at elske sig selv?

 

Hvorfor er det så svært at passe på sig selv og udvise selvomsorg.

Ene og alene af den grund at du ikke har lært det.

 

En af årsagerne kan være at du har lært at undertrykke dine egne behov og lægge låg på dine følelser. Når du har lagt låg på dem, så har du helt naturligt ikke lært at håndtere dem.

Som har du ikke lært at være blid ved dig selv, du har ikke lært selvomsorg eller at rumme at alle følelser er en del af dig.

 

Det kan være sket ubevidst i din barndom ved at den ene eller begge dine forældre ikke viste følelser eller udtrykte deres følelser. Eller ved at du direkte eller indirekte fik at vide at “børn ses men skal ikke høres”

 

Følelserne sætter sig i din krop

Er du en af de MANGE sensitive mennesker som jeg møder, der i sin barndom og senere i dit liv, som har lærte at undertrykke dine behov eller følelser.  Så ligger der en masse usynlige aftryk i din fysiske krop fra disse tanker og følelser.

Det er blevet til en bunke undertrykte følelser, som er “skubbet ind under gulvtæppet”.  I dette tilfælde måske fastlåst i din brystkasse eller presset ned i mave og i dit underliv.

 

Er følelserne låst fast i din brystkasse, kan du have tendenser til overfladisk vejrtrækning, du kan have mange spændinger omkring skuldrebladene. Måske oplever du følelsen af tristhed og en udefinererbar sorg eller et savn som du ikke helt kan sætte ord på.

Er følelserne presset ned i din mave, så er du en af dem, som nemt får ondt i maven når der sker noget. Det har bare også indvirkning på dit indre glædes baromentet og på din sexlyst.

I området under din navle ligger det energicenter som hedder Harachakraet. Der hvor den sensuelle drift, livsglæden, din passion og kreativitet ligger.

Er der for mange undertrykte følelser, så lukkes der ned for flowet i det område i kroppen. Det samme gælder de områder i dit liv som er tilknyttet til dit hara chakra.

 

Heldigvis er det sådan, at det du IKKE lærte som barn, kan du lære som voksen.

tag omsorg for dit indre barn

For har du som kvinde eller mand ikke lært at håndtere dine følelser og derved også at være selvkærlig, så vil det have en indvirkning i alle dine relationer.

Den første og vigtigste relation er altid dig selv.

 

Jeg har gået vejen og derfor ved jeg at du også kan.

Har du brug for min hjælp, så sig til.

Heidie KosiaraLæs mere om Heidie her

Læs mere om Love Within – 21 dage til mere selvkærlighed  

Æteriske oliers virkning – inspirations gruppe

Du kan dufte dig til indre ro, til mindre tankemylder, mere overskud og energi.
Har du svært ved at tro på æteriske oliers virkning?
Det lyder måske lidt underligt men det ER muligt.
Det er afgørende for virkningen er kvaliteten altså renheden af olien og at du får den optimale støtte til at finde de olier som er optimale for dig.
klar til forandringer
Dine tanker påvirker din kropslige trivsel, som sensitiv kvinde så påvirker dine omgivelser også dine tanker og din kropslige trivsel.

Din lugtesans er din ven

Din lugtesans påvirker amygdala, derfor er din næse vigtig
Blandt dine sanser indtager lugtesansen en meget vigtig rolle, idet lugtenerven er koblet direkte til dit limbiske system i hjernen.
De ca. 40 millioner sanseceller, du har i næsen, trækker duftnoter fra den æteriske olie op og påvirker amygdala i løbet af meget kort tid.
Amygdala er det område i hjernen, hvor dine følelser og hukommelse bliver aktiveret.
Din lugtesans er derfor en vigtig sans til at fremkalde minder af følelsesmæssig karakter.
En bestemt duft kan med lynets hast for eksempel genskabe duften af din mormor, som når du fik et kram af hende, skabte en dyb tryghed i dig. I det øjeblik, du tænker på hende eller møder en duft, som minder dig om hende, så skabes den følelse helt automatisk i dig.
Den slags oplevelser af gamle situationer, steder og stemninger og dufte skabes helt automatisk – både positivt og negativt.
Det at du kan dufte til en olie, og at du så i løbet af et øjeblik kan ændre din energi og den følelse, som du havde, synes jeg er magisk.
Det er en medfødt evne, der er så powerfuld, at den kan hjælpe uendeligt mange mennesker til at få det endnu bedre i en hverdag, som for mange er alt for presset.
Blot ved trække at vejret dybt og dufte til æteriske olier kan du selvkærligt ændre din hverdag. Hvordan bliver det nemmere end det?
Måske lyder det så nemt, at du tvivler en lille smule på, at det virker.
Lad tvivlen komme de æteriske olier til gode og prøv at se, hvad de skaber i dig.  Er du nysgerrig på at høre mere så vil jeg gerne inviterer dig ind i min lukket Facebook gruppe.

Facebook gruppe Duft dig til mere glæde med  æteriske olier 

Det fortæller jeg en masse om i min lukket Facebook gruppe.
Duft dig til mere glæde med æteriske olier.  Find den her
Det er en gruppe til dig som gerne vil vide mere om, hvordan du kan få en bedre hverdag med æteriske olier.
 
Det er for dig som gerne vil arbejde med dig selv, slippe gamle adfærdsmønstre og gerne vil vide mere om hvordan du kan bruge æteriske olier til at støtte dig i den proces. 
Det er for dig som ønsker at få how-to viden
For hvorfor behøver processen at være lang eller hård hvis en duft kan gøre det nemmere og mere nydelsesfyldt?
 
Jeg er din værtinde i gruppen.
Jeg er uddannet kinesiolog, arbejder med forskelige former for energi arbejde.
Jeg kombinerer de redskaber og teknikker sammen med de æteriske olier. 
Mit fokus er følelsesmæssig trivsel i hverdagen og hvad du selv kan gøre for at få en endnu bedre hverdag. 
 
Jeg er født særligt sensitiv/empat med den gave, at kunne kommunikere med kroppe og de energimæsige ubalancer som der er i din krop.
Det er min medfødte gave.
 
Jeg elsker de æteriske olier fra doTERRA som jeg taler om i gruppen.
 
Jeg elsker den energi, vibration og endnu mere den virkning de æteriske olie har. Alle forskellige alle lige powerfulde på hver deres måde.
 
De har været med til at skabe en af de største forandringer i mit liv.
 
De rene æteriske olier har stor indvirkning på din trivsel – fysisk og følelsesmæssigt.
 
Så er du nysgerrig på at skabe en bedre hverdag enten for dit barn eller dig selv, så er du velkommen til at komme med ind i mit univers.

Vil du med så klik på billedet herunder:

Duft dig til mere glæde
 
Min mission er at dele, at vi alle med en enkelt sans, lugtesansen kan skabe store forandringer på alle planer.
Det handler blot om at dufte, tag ind og med nysgerrighed lad virkningen sprede sig.
 
Hvilke steder i dit liv og hvor dybt du har lyst til at skabe en forandring bestemmer du – der er en olie til alt. 
 
Lige meget hvad årsagen er, så har det en virkning på hele familien når en person bruger olierne.
 
De æteriske olier kan hjælpe dig med at heale det som tynger dig.
Både nyt og gammelt.
 
 
æteriske oliers virkning
 
Emotionel healing er muligt med æteriske olier.
Faktisk den lettelse og mest selvkærlige måde som jeg endnu har mødt. 
 
 
I gruppe Duft dig til mere glæde med æteriske olier vil jeg fortælle dig om nogle af de mange æteriske olier, som kan hjælpe dig til skabe emotionel frihed, mere lethed i kroppen og i sindet.
Jeg deler åbent og ærlige om min egen proces og hvilke værktøj
 
Det har de æteriske olier nemlig skabt i mig.
 
De hjælper mig som empat i hverdagen til ikke at mærke og sanse andre så meget. Olierne hjælper mig til at samle min energi, løfte mig selv på en dag som opleves som svært.
 
 
Jeg vil elske at dele min viden med dig, for du kan øge din hverdags trivsel SÅ meget med æteriske olier. Du finder grupper her
Er du ikke på Facebook, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, så får du også med jævne mellemrum informationer om, hvordan du bruger de æteriske olier i din hverdag til at skabe mere glæde.

 

Heidie Kosiara din ekspert inden for aromaterapi
Læs mere om Heidie