Æteriske olieblends

Jeg elsker de æteriske olier hver for sig, men sammen skaber de en helt specielt magisk indgangsvinkel til at skabe mere lethed i en personlig udvikling.

Magien ved at de æteriske olier gå dybt ind i dit mindset, hvor de blidt forløser de tanker eller den energi, som du ønsker at ændre.

Har du brug for at slippe selvkritik, eller tankemylder og ændre det til indre ro og glæde?  Så kan æteriske olier, hjælpe dig til at skabe den forandring, blot ved at dufte til dem

Æteriske olier skaber forandringer med lethed 

Er du et sted hvor du har lyst til et kærligt puf i en ny retning, uden helt at vide hvordan du når derhen, men kan mærke at der skal skabes en forandring.

Ønsker du at skabe en forandring i dit liv uden at det skal være svært, hårdt eller tage lang tid, så er de æteriske olieblend vejen til mere lethed, mere glæde eller indre ro.

Forandringer kan være svære. Æteriske olier kan hjælpe dig til at gøre det nemmere.

Du skal blot dufte til dit blend, smøre det på kroppen og så er din proces og forandring stille og roligt sat igang.

Er du klar et at skabe en bedre hverdag?

Dit personlige olieblend arbejder med din energi og dit mindset, hver gang du bruger det. Det arbejder med din underbevidsthed, samtidig med at det arbejder på dit adfærdsmønstre og med dine tanker og følelser.

Du blive klogere på dig selv. Ved at bruge dit æteriske olieblend slipper du uhensigtmæssige blokeringer og adfærdsmønstre.

Du vil opleve at have mere selvværd og selvtillid. Du vil mærke at du står stærk i dig selv. Der hvor den feminine energi udspringer fra, der hvor du mærke en indre ro i at alt er okay selvom du ikke ser vejen 100% klart.

Få et æteriske olieblend til indre ro,

 

Feedback fra kunder

“Tusind tak for olieblendet og ordene til blendet. Igen rammer du helt plet i forhold til hvad der sker i mit liv. Jeg er spændt på at opleve, hvad de skaber i mig. ”

 

“Heidie, jeg kunne spise/bade i dit blend. Det dufter himmelsk. Blødhed og femininitet er de ord som dukker op når dufter til det.”

 

“Heidie er fantastisk, hun ved hvad hun laver og det virker

Eva

 

“Helt utroligt og fantastisk hvad de olier kan hjælpe med.
Jeg er så positivt overrasket og taknemlig. Jeg giver Heidie og hendes olierblends 5 ud af fem stjerner.

Mette Maria Tarp