Æteriske olie blend

Hvad er et æteriske olie blend?

 

Et olie blend er flere æteriske olier som er sat sammen. Det er altså et olieblend som er designet til at skabe enten en følelsesmæssig stemning eller have en bestemt kropslig virkning.

Det kan være et æteriske olie blend som er designet til at du slapper mere af, du sover nemmere eller at du oplever dig som værende mere nærværende og mere groundet. Eller et æterisk olie blend som hjælper dig til at have mere overskud og energi.

hvad er et æterisk olie blendDet kan være et æteriske olie blend som er designet til at give mere overskud, gå på mod og optimisme.

Et olie blend som er skabt til at få kroppen til at slappe af og slippe spændinger og som derved vil være fantastisk at bruge sammen med blid massage.

Du er ikke kun en følelse, du har ikke kun en tanke. Du er mange følelser, tanker og sindstilstande. Ved at sætte flere æteriske olier sammen, så er der støtte sandsynlighed for at du får den optimale virkning. Det er her du i mine øjne virkelige kan skabe magi i din hverdag og ved jævnligt brug vil du opleve store forandringer i dit liv.

Flere æteriske oliefirmaer har allerede designet disse lækre æteriske olie blends ellers så kan du få lave dit eget personlige olieblend i en roll on, så du kan tage den med i tasken, og bruge den efter behov.

 

Æteriske olieblend ved Heidie Kosiara

 

Et æteriske olie blend er rene æteriske olier som jeg intuitivt har sat sammen så det  er designet til dig, din energi, din krop og dine ønsker kalder jeg et personligt æterisk olie blend.

 

Du er unik

Æteriske olier er unikke i deres deres kemiske struktur, deres aroma, vibration og virkning.

Jeg elsker de æteriske olier hver for sig, men sammen skaber de en helt specielt magisk indgangsvinkel til at skabe mere lethed i hverdagen for dig.

Du er unik, derfor skal du også have noget unikt som er skabt til dig

Når æteriske olier sættes sammen, så skaber de magi.

Magien ved at de æteriske olie blends er, at de gå dybt ind i dit mindset. De opløser blidt de tanker eller den energi, som du ønsker at ændre.

Så kan æteriske olier, hjælpe dig til at skabe den forandring, blot ved at du dufter til dem.

Æteriske olie blend skaber forandringer med lethed 

 

Forandringer kan være svære. Æteriske olie blends kan hjælpe dig til at gøre precessen og hverdagen meget  nemmere.

 

Indre ro med æteriske olieblends

Er du klar et at skabe en bedre hverdag?

Dit personlige olieblend arbejder med din energi og dit mindset, hver gang du bruger det. Det arbejder med din underbevidsthed, samtidig med at det arbejder på dit adfærdsmønstre og med dine tanker og følelser.

Ved at bruge dit æteriske olieblend slipper du uhensigtmæssige tanker og føleser og adfærdsmønstre, som blokerer for indre ro, glæde, tryghed og tillid.

Du vil opleve at have mere selvværd og selvtillid. Du vil mærke at du står stærk i dig selv. Der hvor du mærke en indre ro i at alt er okay selvom du ikke ser vejen 100% klart.

Mindful Being er et æteriske olieblend som skabt til at skabe indre ro.

Du skal blot dufte til dit blend, smøre det på kroppen og så er din proces og forandring stille og roligt sat igang – din krop ved hvad den skal gøre.

Du skal blot give den muligheden for at opleve duften og mærke virkningen af det æteriske olie blend.

 

Feedback fra kunder

“Tusind tak for olie blendet og ordene til blendet. Igen rammer du helt plet i forhold til hvad der sker i mit liv. Jeg er spændt på at opleve, hvad de skaber i mig. “

 

“Heidie, jeg kunne spise/bade i dit blend. Det dufter himmelsk. Blødhed og femininitet er de ord som dukker op når jeg dufter til det.”

Heidi

 

“Helt utroligt og fantastisk hvad de olier kan hjælpe med.
Jeg er så positivt overrasket og taknemlig.

Jeg giver Heidie og hendes olierblends 5 ud af fem stjerner”

Mette Maria

 

Heidie Kosiara Duft dig gladLæs mere om Heidie Kosiara 

Mindful Being æteriske olie blend

Body Love æterisk olie blend

Duft dig glad – inspirations gruppe for særligt sensitive